Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) VEN 2018

Het belangrijkste contactmoment voor de intensieve veehouderij

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Venray is een toonaangevend contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Zuid- Oost-en Midden Nederland, Duitsland en België. Tijdens LIV Venray maakt u kennis met fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche.

Vanaf nu is het mogelijk om kaarten te bestellen via de button ‘kaarten bestellen’. In eerste instantie zijn alleen betaalde kaarten à €20,- beschikbaar. In week 7 2018 worden de gratis uitnodigingskaarten via de uitnodigingsservice verzonden. Indien u een kaart met een registratiecode ontvangt, kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Tijdens de beurs zijn de toegangskaarten à €20,- te koop aan de kassa.

BOERenZAKEN

Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 9

 

BOERenZAKEN - aflevering 8 BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Bezoekersprofiel

Bezoekers van LIV Venray zijn onder andere: 

  • Kalverhouders
  • Varkenshouders
  • Pluimveehouders
  • Dierenartsen

Exposantenprofiel

De exposanten van LIV Venray zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op pluimveehouders, varkenshouders en kalverhouders, actief op het gebied van:Bekijk hier het exposanten- en bezoekersprofiel van LIV Venray 2017
Piktochart_LIV_VE_2017_2.jpg

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 6 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 7 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 8 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, 'Beter Leven' keurmerk en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

'Beter Leven' Keurmerk
Via het 'Beter Leven' keurmerk stimuleert de Dierenbescherming veehouders, slachterijen, verwerkers, retailen, etc. om het vee dat wordt gehouden voor productiedoeleinden een beter leven te geven. Een consument kan op basis van het 'Beter Leven keurmerk rekening houden met het dierenwelzijn; hoe meer sterren hoe diervriendelijker het product. Via deze route kunt u zien welk bedrijf actief is met dit keurmerk.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Sfeerimpressie LIV Venray 2017

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) VEN 2018

Heeft u vragen over deze beurs?