Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) VEN 2018

Het belangrijkste contactmoment voor de intensieve veehouderij

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Venray is een toonaangevend contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Zuid- Oost- en Midden Nederland, Duitsland en België. Voor u als fabrikant, importeur, handelsonderneming of dienstverlenende organisatie een uitgelezen kans om u te presenteren aan duizenden branchegerichte bezoekers.Boek snel online uw stand en verzeker uzelf van een goede locatie. We verwelkomen u graag!

BOERenZAKEN
Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 9

 

BOERenZAKEN - aflevering 8 BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Exposantenprofiel

De exposanten van LIV Venray zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op pluimveehouders, varkenshouders en kalverhouders, actief op het gebied van:Bekijk hier het exposanten- en bezoekersprofiel van LIV Venray 2017
Piktochart_LIV_VE_2017_2.jpg

Bezoekersprofiel

Bezoekers van LIV Venray zijn onder andere: 

  • Kalverhouders
  • Varkenshouders
  • Pluimveehouders
  • Dierenartsen

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 6 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 7 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 8 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 3 maart 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 5 maart 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 8 maart 2018 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 9 maart 2018 07:00 - 12.00 uur

Infomagazine

Visual

Infomagazine LIV

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, 'Beter Leven' keurmerk en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Wanneer u zich wil aanmelden voor een of meerdere onderwerpen kunt u contact opnemen en we voorzien u van meer informatie.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Sfeerimpressie LIV Venray 2017

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) VEN 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens LIV. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Judith Pelgrim
Judith Pelgrim
Adviseur
+31 (0)523 - 289 899
Stuur mij een e-mail
Karin Nijboer
Karin Nijboer
Adviseur
+31 (0)523 - 289 893
Stuur mij een e-mail
Mellanie de Negro
Mellanie de Negro
Adviseur
+31 (0)523 - 289 873
Stuur mij een e-mail
Natascha Halbertsma
Natascha Halbertsma
Adviseur
+31 (0)523 - 289 821
Stuur mij een e-mail