Deadline verstreken... en nu?

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw adressenbestand was maandag 11 maart 2019. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel bieden wij u nog een aantal mogelijkheden om bij te dragen aan de bezoekerskwaliteit.

Aanvragen extra uitnodigingskaarten

Wanneer u uw relaties alsnog wilt uitnodigen middels een digitale uitnodiging, kunt u contact opnemen met onze Marketing coördinator Malou Weststrate via malou.weststrate@easyfairs.com. Ook kunt u uw relaties wijzen op registratie door ze www.evenementenhal.nl/maritime toe te sturen.

Extra promotie voor uw deelname

Door uw beursdeelname actief te promoten, vergroot u uw kansen op waardevolle leads. Via https://bit.ly/2VDOc8t komt u bij het standhoudershandboek. Op pagina 4 kunt u verschillende materialen downloaden om uw beursdeelname te promoten. 

Zorg voor de komende editie van Maritime Industry dat u tijdig uw adressenbestand aanlevert. U geniet dan ook van de aanzienlijke voordelen die horen bij de uitnodigingsservice.