Observation Vison zorgt voor een helder en duidelijk zicht tijdens zon en regen

Observator Vision

Stand K.113
In de scheep- en binnenvaart zorgt Observator Vision voor een helder en duidelijk zicht tijdens zon en regen. Voor schepen is het van groot belang om onder alle weersomstandigheden goed zicht te hebben en te behouden.

Ruitenwissers
Goed zicht tijdens regen, sneeuw of hagel? Kies uit het ruime assortiment ruitenwissers en toebehoren: pantograaf, pendulum en straightline ruitenwissers, slingerruiten, bedieningspanelen en losse onderdelen als: armen en bladen. Voor elk schip heeft Observator Vision een passende oplossing. De ruitenwissers zijn in verschillende types en maten verkrijgbaar

Zonwering
Overlast van zonlicht en warmte tegen gaan? Visi-Plus zonwering, de eigen zonweringlijn, is de juiste oplossing. Naast schepen, cabines en controlekamers heeft Observator ook een product dat zeer geschikt is voor kantoren en woningen. De zonwering is verkrijgbaar in diverse modellen met verschillende soorten folies en bedieningsmogelijkheden.

Bestaande zonwering toe aan vervanging?
Observator Vision kan bestaande folies of screendoek vervangen voor nieuwe folies. Maar ook oude handbediende schermen upgraden naar een elektrische bediening is eenvoudig mogelijk, dankzij de batterij-gestuurde motoren met afstandsbediening en / of app-besturing. Visi-Plus zonwering wordt nu standaard geleverd met DNL-GL gecertificeerde folie.

Ontwikkelen, inmeten, monteren en repareren wordt door onze eigen service monteurs gedaan. Door onze kennis kan Observator Vision de beste oplossingen bieden op het gebied van ruitenwissers en zonwering. Observator Vision levert maatwerk.

Wilt u ons ruime assortiment met eigen ogen zien? Dan ontmoeten wij u graag tijdens de Maritime Industry van 29 t/m 31 mei bij onze stand K.113.
www.observator.com