Polson TRT leverancier op het gebied van technische rubber en kunststofproducten

Polson TRT opgericht in 1963, is gegroeid tot één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van technische rubber en kunststofproducten.

Polson TRT heeft een zeer breed product assortiment van een kwalitatief hoog niveau, wat vanuit voorraad snel wordt geleverd. Polson TRT heeft als vooraanstaand producent en leverancier een mooi productprogramma voor de constructie, offshore en scheepvaart industrie.

 

Een aantal hoofdgroepen uit dit programma zijn o.a.:

-       Rubber fenders en profielen

Polson levert vanuit voorraad een zeer breed assortiment rubber profielen. Daarnaast levert men een groot programma rubber fenders, pneumatische fenders en stootranden. Heeft een klant interesse in een niet standaard profiel, maar een maatwerk profiel, dan is Polson de aangewezen firma om hierin te adviseren en deze te produceren. Met de kennis en ervaring in huis bent u hier bij Polson aan het juiste adres.

-       Pakkingen en afdichtingen

Polson levert vanuit voorraad een breed programma pakkingmaterialen. Mede dankzij de samenwerking met een van de grootste producenten op het gebied van afdichtingproducten, voldoet ons assortiment aan de laatste technologische trends.

Alle hogedruk pakkingplaten zijn gecertificeerd en hebben een breed toepassingsgebied.

-       Siliconen slangen, bochtstukken, verlopen en balgen

-       Rubber plaat, matten en lopers

Rubber matten en lopersin verschillende uitvoeringen, diktes, kleuren en motieven worden uit voorraad al dan niet op maat gesneden geleverd.

-       Rubber – en kunststof slangen

De industriële slangen (in diameters van 3 t/m 500 mm) zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse kwaliteiten rubber, pvc, polyurethaan, nylon, rvs en siliconen. Bovendien worden zij volgens klantspecificatie in onze eigen werkplaats geassembleerd en in de gewenste lengte voorzien van de benodigde koppelingen.

-       Hydrauliek & toebehoren

-       Trillingsdempers

 

 

Hoge kwaliteit en vergaande service, tezamen met snelle levertijden en concurrerende prijzen. Dit zijn de eigenschappen van Polson die dagelijks zeer gewaardeerd worden door onze klanten in zowel Nederland als ver daar buiten.

 

Polson TRT

Ohmweg 59

2952 BB Alblasserdam

Contact: Bart de Vries

T:  +31 (0)78 699 14 14

E:  bart@polson.nl

I:   www.polson.nl

Standnummer   E102