De snelste weg naar het juiste filter(pakket) van Snijder Filtertechniek

DE SNELSTE WEG NAAR HET JUISTE FILTER(PAKKET)Wij zijn al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor de verkoop en levering van al uw filters. Door samen te werken met merken uit het A-segment zoals Donaldson, Fleetguard en Wyckomar kunnen wij alle filters leveren. Van hoofdmotor tot keerkoppeling!

Graag nodigen wij u uit op onze stand B114 van de Maritime Industry 2018.

SEPAR BRANDSTOF/WATERAFSCHEIDER

Op onze stand demonstreren wij de werking van de Separ Brandstof waterafscheider. Water en vuil in uw brandstof kunnen de onderdelen van brandstofpomp en verstuivers ernstig beschadigen. SEPAR helpt u deze problemen te voorkomen!

NIEUWE WEBSITE

Graag laten wij u kennismaken met onze interactieve website. Deze is flink vernieuwd. Met een inlogcode heeft dit voor u als klant veel nieuwe mogelijkheden. Deze inlogcode kan op de beurs direct in gang worden gezet.

Persoonlijk filterschema

Met behulp van uw eigen account krijgt u direct toegang tot uw filterschema, lopende orders, facturen en historie. De site geeft een compleet overzicht van uw hele machinepark.

Nieuwe crossreferentie databank

Via crossreferentie kunt snel een vervangend filter vinden en de prijs en voorraadstatus zien. Met één druk op de knop is al onze data voor u beschikbaar.

Zoeken op merk en model van uw motoren

Op basis van merk en model kunt u filterelementen vinden voor uw machine of toepassing, ook als u geen filternummers heeft. Alle informatie is beschikbaar met afbeeldingen en afmetingen.

Nieuwe download mogelijkheden

Op de site zijn ook extra downloads beschikbaar met informatie over complete filterpakketten, speciale filters, overdrukfilters of het ontwikkelen van nieuwe filtratieprocessen.

Vraag vandaag nog uw inlogcode aan!

 

Telefoon: 038 4773800

E-mail: info@snijderfiltertechniek.nl