Xeamos B.V – Standaard en maatwerkoplossingen voor emissiereductie

In de komende jaren komt de binnenvaart voor een grote uitdaging te staan. Niet alleen willen ondernemers, consumenten en het bedrijfsleven verzekeren dat het milieu zo min mogelijk geschaad wordt, ook komen er vanuit lokale en (inter)nationale overheden zeer strenge regelgevingen aan.  Zo zal de komst van Stage V het gebruik van nabehandelingssystemen onvermijdelijk maken. 

Om goed voorbereid te zijn en klaar te zijn voor de toekomst, helpen de oplossingen van XEAMOS u om de volgende stap richting de toekomst van de binnenvaart en transport te zetten. Met onze expertise helpen we u graag de juiste oplossing te vinden. 

Nabehandelingssystemen op maat

Doordat XEAMOS werkt met experts die veel ervaring in huis hebben op het gebied van het ontwerpen en passend maken van motoren, zijn we altijd voorbereid om een passende oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. Hierbij houden we rekening met de huidige Europese wetgeving, niet alleen voor de nieuwere motoren, maar ook voor de oudere motoren of voor schepen met een beperkte ruimte in de machinekamer. Tijdens en na het ontwikkelingsproces ondersteunen we u graag met betrekking tot mogelijke vragen die u heeft. Ook bieden we het benodigde onderhoud aan, waarmee u onze nabehandelingssystemen kan gebruiken zonder verdere zorgen. 

Kom langs voor een gesprek

Graag helpen we u verder bij het zoeken naar een oplossing voor uw emissievraagstukken. Kom langs op onze stand om een demo te bekijken van ons Dual Exhaust After Treatment systeem, bestaand uit zowel een SCR als DPF, waarmee de uitstoot van schadelijke stoffen zoals NOx en PM-deeltjes (roet) tot een minimum worden beperkt. Ook tonen we een aantal van onze eerdere projecten in verschillende sectoren zodat u een goed beeld kunt krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons vinden op stand I.112. De koffie staat klaar!