Het nieuwe Hyproma

Het jaar 2018, dat betekent 10 jaar Hyproma, dus 10 jaar Hydrauliek.

In die 10 jaar zijn er heel wat hydraulische units en systemen gebouwd door Hyproma. Wie ons kent weet dat Hyproma geen half werk levert en staat voor kwaliteit en een strak ontwerp, daar zet Hyproma al 10 jaar lang op in en heeft met deze uitgangspunten inmiddels een sterke positie verworven in de hydraulische wereld. Afgelopen jaren zijn we steeds druk bezig geweest om deze kernwaarden te verbeteren. Van 3D-ontwerp tot oplevering. Dit alles maakt Hyproma uw allround hydrauliekspecialist met een garantie op kwaliteit, want dit jaar zijn wij ook nog eens gecertificeerd voor de ISO 9001:2015 normering. Dé internationale standaard voor kwaliteitsmanagement!

Hyproma is sinds februari 2018 official distributor van HANSA-TMP, een Italiaanse componenten leverancier & tevens selling-partner geworden van Duitse ventielspecialist Weber Hydraulik. Een eigen sales-afdeling en de beschikking over deze kwalitatief hoogwaardige componenten moeten ervoor zorgen dat Hyproma ze een bredere markt kan bieden.

Om het 10-jarige jubileum te vieren besloten we Hyproma in een nieuw jasje te steken met de focus op professionalisering. Het bedrijf onderging dan ook een algehele transformatie! Een nieuw logo met bij passende huisstijl, een nieuwe website, gave looks voor de bedrijfsauto’s, een frisse update van het pand en voor de eerste keer met een eigen stand naar de beurs om met u in contact te komen.

Wilt u kennis maken met Hyproma? Dat kan! Bezoek onze stand op de Maritime Industry beurs te Gorinchem op 29, 30 & 31 mei. Stand nummer: H.110. Meer weten over Hyproma? Neem een kijkje op onze vernieuwde website: www.hyproma.nl