Theunissen Technical Trading BV met de compacte UPS van Eltek

Theunissen Technical Trading BV is al vanaf de eerste editie aanwezig op de beurs Maritime Industry. Wij verwelkomen u wederom graag in onze stand, H108. Wij tonen u hier onder meer de compacte UPS van Eltek. Deze slimme UPS is gebaseerd op eenvoudig uitwisselbare modules en is voorzien van een geavanceerde control-unit, die er onder meer voor zorgt dat de levensduur van de accu’s aanzienlijk wordt verlengd.

Daarnaast introduceren wij de nieuwe Handiblocks van het MCT Brattberg kabel- en leidingdoorvoersysteem. De Handiblocks vormen de flexibele aanvulling op het standaard assortiment doorvoerblokken, waarbij het systeem nog steeds controleerbaar en veilig blijft.

Nog een nieuwe productlijn die we voor het eerst op deze beurs zullen tonen, vormen de enkelvoudige LED-lantaarns serie 60/61 van Glamox Aqua Signal. Deze lantaarns hebben een levensduur van 11 jaar en zijn vergaand succesvol getest met betrekking tot de afscherming tegen EMC straling. Deze LED-lantaarns vormen een bijzonder interessante aanvulling, onder meer voor binnenvaart en voor kleinere schepen, naast de bestaande serie 65 dubbele lantaarns van Glamox Aqua Signal.

Los van al het interessante productnieuws vinden we het vooral belangrijk om u, onze gewaardeerde relatie, tijdens deze ontspannen beurs persoonlijk te spreken. Tot eind mei in Gorinchem!

Standnummer: H108