Leeuwestein Scheepsinstallaties B.V. – Voor uw elektrotechnische installaties, telescopische spudpalen en meer!

Leeuwestein Scheepsinstallaties ontwikkelt, levert en onderhoud complete elektrotechnische installaties en besturingen voor aan boord van uiteenlopend type schepen. Dit betreft complete elektrische installaties, maar ook levert Leeuwestein alle mogelijke toebehoren met betrekking tot elektrotechnische installaties aan boord van een schip.

Daarnaast is Leeuwestein Scheepsinstallaties binnen de markt dé leverancier voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige telescopische spudpalen, ballastpompen, asgeneratoren en elektrotechnische voortstuwingen. Deze producten worden in eigen beheer klant specifiek ontworpen en geproduceerd.

Leeuwestein Scheepsinstallaties helpt mee grenzen te verleggen in elektrotechnische en constructieve zin. De trend naar moderner, geavanceerder en duurzamer kan met behulp van de specialistische kennis beantwoord worden. Korte lijnen, persoonlijke behandeling en de eigen productiefaciliteiten dragen hieraan bij.

Onze kennis op het gebied van elektrotechniek, constructie en ontwerp in eigen huis staan garant voor betrouwbare kwaliteitsproducten, waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Leeuwestein Scheepsinstallaties staat daarom garant voor een passende en betrouwbare oplossing voor de meest uiteenlopende maritieme vraagstukken. Door ons uitgebreide aanbod van producten en diensten kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing.

Kom daarom tijdens de beurs langs op onze stand D.102.!

Tijdens de beurs zullen op onze stand onder andere onze telescopische spudpalen, ballastpompen en asgenerator te zien zijn en informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen en vertellen wij u graag over onze producten en diensten. Wij zien uit naar uw komst!