Uw partner in scheepsverven sinds 1916

Al ruim 100 jaar is Nelf de toonaangevende allround verffabrikant van Nederland. Nelf staat bij vakhandel én detailhandel te boek als verffirma met naam en faam.

De Nederlandse scheepsbouwsector kenmerkt zich door een hoge productiviteit en sterke specialisatie. In weinig andere bedrijfstakken worden zulke extreme eisen gesteld aan de kwaliteit van verf. Weer, wind, water en het intensieve gebruik vragen om uiterst bestendige verfsystemen, voor de bescherming van zowel staal als houtwerk. 

Nelf Marine Paints weet als geen ander deze hoge eisen om te zetten naar meesterlijke kwaliteitsproducten. Van oudsher is Nelf Marine Paints actief op het gebied van scheepsbouw (visserij en binnenvaart), scheepsreparaties en beroeps- en pleziervaart. Het ruime assortiment ijzersterke epoxycoatings, polyurethaan, chloorrubber- en vinylverven voor op bijvoorbeeld vissersboten en de slijt- en kleurvaste lakken op vele binnenvaartschepen, hebben hun kracht en roestwerende kwaliteit al decennia lang bewezen. Nelf Marine Paints levert kwaliteit op het gebied van corrosiewering, chemicaliënbestendigheid, glans, hechting en slijtvastheid. Maar ook op het gebied van verwerking (dekking en vloeiing) en onderhoud voldoet zij aan de hoogste eisen.

Wij verwelkomen u graag in onze stand D.109. Hier zult u een greep uit ons assortiment aantreffen met waanzinnige acties die u niet wilt missen.