Onafhankelijke organisatie voor certificerende inspecties voor ILT

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring is Register Holland dé onafhankelijke organisatie voor certificerende inspecties voor ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport). Register Holland is als een van de eerste bureaus officieel door ILT aangewezen om zelfstandig scheepsinspecties uit te voeren en certificaten van onderzoek af te geven. Dit mandaat geldt voor nagenoeg alle typen binnenvaartschepen, zoals motorvrachtschepen, hotelschepen, sleep- en duwboten, (zeilende) passagiersschepen, werkmaterieel en pleziervaartuigen. Omdat Register Holland een bureau is met korte lijnen en zelfstandig certificaten mag afgeven, kan er veel tijdwinst behaald worden. Iets wat zeker niet onbelangrijk is: zonder geldig certificaat mogen schepen immers niet varen. Snelheid is dus geboden.

Vanaf 2017 moeten schepen met autokranen verplicht een geldig kraanboek aan boord hebben. Register Holland is ook gecertificeerd om autokranen te keuren, gewichtstests te doen en kraanboeken af te geven. Daarnaast is Register Holland ISO 17020-geaccrediteerd. Allemaal redenen waarom veel scheepseigenaren het bureau weten te vinden.

Heeft u een vraag of wilt u een opdracht verstrekken? Hieronder treft u de contactgegevens aan van Register Holland. Bel of mail ons gerust. Langslopen mag natuurlijk ook altijd! Tijdens kantooruren staat de koffie klaar.

Register Holland
de Vesting 2
8332 GL  Steenwijk
0521 744016
info@register-holland.nl