ABATO Motoren

ABATO Motoren, sinds kort gevestigd in ’s-Hertogenbosch, is een leverancier van scheepsmotoren, keerkoppelingen en marine generator sets en toebehoren.

Zowel de high speed range als de medium speed range motoren van Weichai kunnen door ABATO Motoren geleverd worden. De high speed range begint bij 102 pk en eindigt op 500 pk. Deze motoren zijn zo zuinig, tot wel 192 g/kWh, dat zij veelal in aanmerking komen voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). De medium speed range die ABATO aanbiedt begint bij 223 pk en loopt door tot en met 12.240 pk.

ABATO is fabrikant van scheepsaggregaten en bouwt marine sets van 18 tot 400 kVA. Er bestaat een standaard range aan aggregaten, maar ook klant specifieke aanvragen kunnen goed behandeld worden. Heeft u voorkeur voor een bepaald merk of type generator of wilt u een specifieke uitvoering omkasting, dit alles is mogelijk!

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben we webpagina’s gecreëerd waarop men zelf de kosten van hun scheepsmotor of marine generator set kan berekenen. Op de pagina’s www.scheepsmotorcalculeren.nl en http://www.abato.nl/scheepsaggregaat-calculeren kunt u zelf het gewenste vermogen invullen en de prijs zal eruit gerold komen. Verder kunt u nog alle gewenste opties aanklikken, zodat u direct een complete prijsopgave heeft.

Op stand D.122 kunt u langs komen om te kijken naar onze motoren, advies te krijgen of een offerte te ontvangen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en zullen u op elke mogelijke wijze proberen te helpen.