Van der Knaap Print Support

Van der Knaap Print Support staat dit jaar op de beurs onder een nieuwe – nog te onthullen – naam en met een moderne nieuwe uitstraling. De print- en projectbegeleider is al jaren uw vertrouwde vlaggen- en wimpelleverancier van de scheepsvaart. Van der Knaap Print Support wil klanten en zakenrelaties kennis laten maken met hun totaal pakket voor printbegeleiding. Van der Knaap Print Support is niet alleen uw vertrouwde vlaggenleverancier, maar heeft ook een zeer divers pakket aan mogelijkheden voor uw print- en/of reclamewensen.

Wist u bijvoorbeeld dat u bij hen terecht kunt voor reclameborden, spandoeken, gevelwrapping, banners en meer? Daarnaast biedt Van der Knaap Print Support u ondersteuning gedurende het gehele printproject. Niet alleen als leverancier, maar eveneens als adviseur, ontwerper, controleur en monteur. U kunt er terecht vanaf de allereerste ideeën voor uw printproduct tot aan de montage ervan.

Eigenaar, Eric van der Knaap, nodigt u van harte uit om kennis te maken met het vernieuwde Van der Knaap Print Support. Bent u benieuwd en wilt u meer weten? Kom langs op de scheepsvaartbeurs bij stand C104, daar staan zij klaar om u te verassen en te informeren over het vernieuwde totaal concept aan printbegeleiding.