TVM breidt dekking hoofdmotoren uit!

Het verzekeringspakket van de afdeling scheepvaart van TVM is uitgebreid. Vanaf nu kunnen leden voor een relatief geringe premie 100% vergoeding krijgen van het vastgestelde schadebedrag bij schade aan de hoofdmotor of keerkoppeling.

“De motor is het hart van het bedrijf. Als die het niet doet, ligt je bedrijf stil. Dus dat mag niet gebeuren. In een tijd waarin zaken tot drie cijfers achter de komma vast­liggen, behalve wat er gebeurt als je schade hebt, zagen wij een probleem voor onze leden.

Want het vergoedingspercentage, het bedrag dat TVM betaalt van het schadebe­drag, varieert bij motorschade van 100 tot 65%. Maxi­maal betaalt de verzekerde naast een eigen risico dus 35% van de schade zelf, en dat kan tegenwoordig een fors bedrag zijn. Dat bedrag is vooraf moeilijk te berekenen of te reserveren. Door de dekking 'motorinstallatie uitgebreid’ aan te bieden, halen wij die onzekerheid weg. We bieden daardoor extra zekerheid.” Aldus Alex Jansen, relatiebeheerder binnenvaart bij TVM verzekeringen.

TVM biedt nu een nieuwe uitgebreide verzekering, waardoor de schade-uitkering op de hoofdmotor(en) 100% blijft.

Heeft u belangstelling? Bel of mail naar de afdeling Binnenvaart via +31 (0)528 29 27 50 of binnenvaart@tvm.nl. Of loop even binnen bij onze stand op Maritime Industry (standnummer E118).