Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken. Om voldoende kwalitatieve bezoekers naar de beurs te trekken die direct bijdragen aan uw business. Deelnemen aan deze service betekent vooral veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

 

1.Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop! 
65% van de bezoekers komen binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs Evenementenhal. Hierboven een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

 

2. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u invloed op wie u ontmoet.

 

  

 

 

 

 

 


3. U krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator
Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice,  krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de  Evenementenhal App: Match & Meet. Met Match & Meet  ontmoet u razendsnel relevante leads, doordat u gekoppeld  wordt aan geïnteresseerde bezoekers. Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

4. Gegarandeerd bezoek op uw stand
Omdat er tientallen tot honderden uitnodigingen vanuit uw naam zijn verzonden, hebben veel ondernemers kennis genomen van uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

Strikt vertrouwelijk
Uw relatielijst is strikt vertrouwelijk en niet bestemd voor ander gebruik dan de Uitnodigingsservice.

Overtuigd? Doe mee!
Wees er snel bij, want uw adressenbestand (max. 750 adressen voor Maritime Industry) moet uiterlijk 3 april 2018 binnen zijn bij relatielijstgo@evenementenhal.nl.
Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. 

Neem bij vragen gerust contact op met de beursorganisatie: +31 (0)523 289 818