METAVAK GO 2018

Hét vakevent voor de metaalbranche

Op 30, 31 oktober en 1 november 2018 vindt alweer de 14e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt.

In 2018 vindt METAVAK gelijktijdig met NIL Verbindingsweek - de week voor lassen, lijmen en snijden - plaats.

   

Beursdagen en tijden

Dinsdag 30 oktober 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur. Woensdag 31 oktober 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur. Donderdag 1 november 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Beursbezoek met een groep

Wilt u de beurs bezoeken met een groep studenten of werknemers? Natuurlijk zijn jullie van harte welke om gezamenlijk de laatste trends en ontwikkelingen te ondekken. Ook voor groepen is de toegang gratis. Neem persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het meest efficiënte beursbezoek.

Exposantenprofiel

Op METAVAK vindt u fabrikanten, importeurs, leveranciers en groothandelaren van industriële productietechnieken en complementaire producten en diensten. 

 Verspanende machines

 Plaat-, buis- en draadbewerkingsmachines

 Oppervlaktebewerking- en reinigingmachines

 Additive Manufacturing / 3D metaal printers

 Verbindingstechnieken (zie NIL Verbindingsweek)

 Industriële gereedschappen

 Industriële automatisering

 Cad/Cam software

 Industriële vloeistoffen

 Onderhoud en revisie

 Meet- en regeltechniek

 Personeel en opleiding

Aanvullende beursinformatie

Het METAVAK TechnoSquare is de centrale plek op de beursvloer waar exposanten samenwerken om livedemonstraties te geven en (product)kennis over te dragen aan bezoekende vakprofessionals. DMG MORI, Hagoort, Iscar, Harry Hersbach Tools, Haimer en BMO Automation nemen deel aan het METAVAK TechnoSquare. De materialen worden gefaciliteerd door ThyssenKrupp. Naast de machines die in werking worden gesteld, geven experts verschillende demonstraties aan bezoekers en uitleg over de mogelijkheden van de machines en complementaire producten.

Demonstratie tijden METAVAK TechnoSquare: 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur, 16.30 uur en 18.30 uur.

        

        

   

 

 

 

Voor de weldegelijk goed ingevoerde bezoeker binnen de “wereld van de verspaning” is het niet meer zo’n heel groot geheim hoe een bepaald werkstuk dient te worden geproduceerd op een CNC machine. Waar wel steeds meer de nadruk op dient te worden gelegd is de vraag 'machine efficiency' voldoende aanwezig is of kan worden verbeterd. Op het METAVAK demoplein 'Innovation starts here' zal hierop aan de hand van presentaties en demonstraties worden ingegegaan. De partners van het demoplein zijn: Verspanersforum, LCMC CAD/CAM, PROMAS-CNC, Youg Cutting Tools, Renishaw Benelux, Gibac Chemie, IMS-Nederland, Olmia Robotics en Heidenhain Nederland.

Demonstratie tijden METAVAK Innovation starts here: 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur.

Hoofd mediapartner

54U Media is hoofd mediapartner en maakt met MetaalNieuws de METAVAK beursspecial

MetaalNieuws_2017_logo_kleurwebsite2_1.jpg

Actueel

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?