METAVAK GO 2018

Hét vakevent voor de metaalbranche

    

Op 30, 31 oktober en 1 november 2018 vindt alweer de 14e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt.

Bent u werkzaam in een van deze branches? Biedt uw bedrijf innovatieve oplossingen en noviteiten om ondernemers, inkopers, operators en andere brancheprofessionals volop te inspireren? Dan is METAVAK de vakbeurs voor u.

Bezoekers komen naar de beurs om te netwerken, kennis te vergaren en omdat ze op zoek zijn naar noviteiten of nieuwe producten en diensten. Wilt u ook uw nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren en uw netwerk uitbreiden? Zorg dan dat u tijdens METAVAK 2018 niet ontbreekt. Schrijf u nu in!

Bekijk hier de terugblik van METAVAK 2017. In 2018 vindt METAVAK gelijktijdig met NIL Verbindingsweek - de week voor lassen, lijmen en snijden - plaats.

   

Beursdagen en tijden

Dinsdag 30 oktober 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur. Woensdag 31 oktober 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur. Donderdag 1 november 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Op- en afbouwtijden

Opbouw: Zaterdag 27 oktober 2018 van 06.00 uur tot 16.00 uur. Maandag 29 oktober 2018 van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Afbouw: Donderdag 1 november 2018 van 21.00 uur tot 00.00 uur. Vrijdag 2 november 2018 van 07.00 uur tot 14.00 uur.

Exposantenprofiel

Op METAVAK vindt u fabrikanten, importeurs, leveranciers en groothandelaren van industriële productietechnieken en complementaire producten en diensten. 

 Verspanende machines

 Plaat-, buis- en draadbewerkingsmachines

 Oppervlaktebewerking- en reinigingmachines

 Additive Manufacturing / 3D metaal printers

 Verbindingstechnieken (zie NIL Verbindingsweek)

 Industriële gereedschappen

 Industriële automatisering

 Cad/Cam software

 Industriële vloeistoffen

 Onderhoud en revisie

 Meet- en regeltechniek

 Personeel en opleiding

Bezoekersprofiel

Bezoekende vakprofessionals van METAVAK zijn werkzaam in de volgende segmenten: 

 Metaalproductenindustrie

 Basismetaalindustrie

 Kunststofindustrie

 Overheid

 Onderwijs 

Ook de bezoekers van NIL Verbindingsweek hebben vrij toegang tot de beursvloer.

 

Aanvullende beursinformatie

Het METAVAK TechnoSquare is de centrale plek op de beursvloer waar exposanten samenwerken om livedemonstraties te geven en (product)kennis over te dragen aan bezoekende vakprofessionals. DMG MORI, Hagoort, Iscar, Harry Hersbach Tools, Haimer en BMO Automation nemen deel aan het METAVAK TechnoSquare. De materialen worden gefaciliteerd door ThyssenKrupp. Naast de machines die in werking worden gesteld, geven experts verschillende demonstraties aan bezoekers en uitleg over de mogelijkheden van de machines en complementaire producten.

 

 

 

Voor de weldegelijk goed ingevoerde bezoeker binnen de “wereld van de verspaning” is het niet meer zo’n heel groot geheim hoe een bepaald werkstuk dient te worden geproduceerd op een CNC machine. Waar wel steeds meer de nadruk op dient te worden gelegd is de vraag 'machine efficiency' voldoende aanwezig is of kan worden verbeterd. Op het METAVAK demoplein 'Innovation starts here' zal hierop aan de hand van presentaties en demonstraties worden ingegegaan. De partners van het demoplein zijn: Verspanersforum, LCMC CAD/CAM, PROMAS-CNC, Youg Cutting Tools, Renishaw Benelux, Gibac Chemie, IMS-Nederland, Olmia Robotics en Heidenhain Nederland.

 

Hoofd mediapartner

54U Media is hoofd mediapartner en maakt met MetaalNieuws de METAVAK beursspecial

MetaalNieuws_2017_logo_kleurwebsite2_1.jpg

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Danielle Wild
Danielle Wild
Adviseur
+31 (0)523 - 289 834
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail