METAVAK 2019

 

Het grootste jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers

Op 8, 9 en 10 oktober vindt METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dit is de 15e editie van het enige vakevent voor de metaalbranche dat elk jaar in Nederland plaatsvindt. Het exposantenveld bestaat uit fabrikanten, importeurs en groothandelaren. Zij presenteren technieken op het gebied van verspanen, plaatbewerking, automatisering, 3D printen, verbinden en oppervlaktebehandeling.

Het METAVAK team zet zich voor u in om de juiste bezoeker naar de beurs te halen. Met een veelzijdig deelnemersveld en een uitgebreid (kennis)programma voor (mede-)beslissers en operators zorgen wij dat er doelgerichte vakprofessionals METAVAK bezoeken. Presenteer uw producten en diensten aan de bezoekende ondernemers, inkopers, operators en andere brancheprofessionals uit de metaalbranche. Zij komen naar de vakbeurs om de nieuwste industriële productietechnieken te ontdekken, om branchegenoten de hand te schudden, praktische kennis te vergaren en uiteraard om persoonlijk in te kopen. Dit geeft u als exposant een unieke kans om in drie dagen tijd zaken te doen met duizenden potentiële vakprofessionals. 

METAVAK is een van de meest effectieve marketing en sales tools die u kan inzetten. Maak gebruik van dit driedaagse contactmoment om uw relaties te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe potentiële klanten. Presenteer uw nieuwste trends en ontwikkelingen en start het najaar met een goedgevulde ordeportefeuille.

Zorg dat u tijdens METAVAK 2019 niet ontbreekt! Schrijf u nu in of neem contact op met adviseur Danielle Wild voor meer informatie.

 

   

Beursdagen en openingstijden METAVAK 
METAVAK is geopend op dinsdag 8 oktober, woensdag 9 oktober en donderdag 10 oktober 2019 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Op- en afbouwtijden METAVAK 2019
Opbouw:            Vrijdag               4 oktober 2019    08.00 - 17.00 uur
Opbouw:            Zaterdag             5 oktober 2019    08.00 - 17.00 uur
Opbouw:            Maandag             7 oktober 2019     08.00 - 17.00 uur
Afbouw:             Donderdag          10 oktober 2019   21.00 - 00.00 uur
Afbouw:             Vrijdag               11 oktober 2019   07.00 - 14.00 uur

Let op: op vrijdag 4 oktober is het nog niet mogelijk om je stand op te bouwen. Deze dag is alleen bedoeld voor het inrijden van machines.

Exposantenprofiel

Op METAVAK vindt u fabrikanten, importeurs, leveranciers en groothandelaren van industriële productietechnieken en complementaire producten en diensten. 

 Verspanende machines  Plaat-, buis- en draadbewerkingsmachines  Oppervlaktebewerking- en reinigingmachines  3D metaal printers 

 Verbindingstechnieken  Industriële gereedschappen  Industriële automatisering  Cad/Cam software  Industriële vloeistoffen 

 Onderhoud en revisie  Meet- en regeltechniek  Personeel en opleiding

 

Plattegrond METAVAK 2019

Klik op de plattegrond om deze te vergroten. De rode stands zijn reeds geboekt.

Bezoekersprofiel

Bezoekende vakprofessionals van METAVAK zijn onder andere ondernemers, inkopers, project managers, productie managers en operators werkzaam in de volgende segmenten: 

 Metaalproductenindustrie  Basismetaalindustrie  Kunststofindustrie  Overheid  Onderwijs 

   

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Veelgestelde vragen

 • Wanneer ontvang ik mijn factuur?

  De factuur ontvangt u zes weken voor aanvang van de beurs.

 • Wat kost parkeren?

  Elke standhouder ontvangt bij de twee ingebrepen exposantenbadges één uitrijkaart per badge. Indien u een extra exposantenbadges besteld is dit exclusief uitrijkaart. De exposantenbadge en uitrijkaarten zijn voor aanvang van de beurs op te halen bij de beursreceptie.

  Bezoekers en extra standbemanning betalen € 5,- per dag.

Extra exposure met de METAVAK beursspecial

MetaalNieuws is de officiële hoofdmediapartner van METAVAK 2019. Promoot uw deelname in de officiële METAVAK beursspecial van MetaalNieuws en deel uw content via de online en offline kanalen van 54U Media.

Wilt u extra exposure voor uw deelname? Neem voor meer informatie contact op met Vincent Span (v.span@54umedia.nl)

Actueel

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Danielle Wild
Danielle Wild
Adviseur
+31 (0)523 - 289 834
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail

Sfeerimpressie METAVAK en NIL Verbindingsweek 2018