Sheet Metal Experience Metavak 2017 – Het ongelooflijke is mogelijk!

Binnen de keten van de plaatbewerking verandert er in een hoog tempo ontzettend veel. Wat enkele jaren geleden nog ver weg leek is nu al werkelijkheid. Bewerkingen vanaf coil tot aan eindproduct zijn niet meer weg te denken. Dat dit geheel geïntegreerd is in uw ERP systeem is onvermijdelijk om realtime uw productie logistiek te volgen.

Op de Sheet Metal Experience tijdens de Metavak 2017 in Gorinchem, laat Pasterkamp Metal Sheet Solutions u de futuristisch aandoende en innovatieve mogelijkheden ervaren die er nu zijn in combinatie met verschillende bewerkingstechnieken.

De werking van Fiber lasersnijden vanaf coil, in combinatie met servo aangedreven ponsunits, ervaart u bij de experience van onze partner DALCOS uit Italië. Zij produceren hoogstaande lasersnij- en ponslijnen tot een plaatbreedte van 2500 mm en een dikte van 10 mm, compleet gestuurd vanuit de aangeleverde tekeningen. 

Hoe een CNC gestuurde dubbelwerkende zetbank werkt, ervaart u bij de presentatie van Thalmann uit Zwitserland. Zij produceren unieke dubbelwerkende zetbanken welke werken met snelheden waar andere merken nog van dromen! 

Logistiek is enorm belangrijk binnen uw bedrijf. Belangrijk zijn koppelingen van uit uw ERP pakket naar uw machine en terug. Samen met BEMET laten wij zien wat hierin de onbegrensde mogelijkheden zijn.

Het ongelooflijke is mogelijk met 3D rolvormen. Zeer complexe vormen met wisselende afmetingen in één product. Maar ook het mobiele rolvormen neemt een vlucht. Complete profielen met geponste gaten en op lengte gerolvormd vanuit een container. 

Uw dromen worden waar bij het Sheet Metal Experience tijdens de Metavak 2017.