Recreatie Vakbeurs 2019

 

  

EEN BLIK IN DE TOEKOMST VAN RECREATIE

De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2019
In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht. 


Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn. 
Deze vakbeurs is voor u hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Niet alleen nieuwe producten worden gepresenteerd, maar ook komt u te weten wat de 'trending topics' in de recreatie zijn en waar u als ondernemer op in moet springen om 'futureproof' te blijven? Onder het motto 'samen staan we sterker' worden ook dit jaar, in samenwerking met RekreaVakkrant, 'de Ronde Tafel' gesprekken toegevoegd aan het programma. Laat u inspireren tijdens één van de sessies door de experts uit de branche, zodat dé uitdagingen van vandaag de oplossingen van morgen bieden.

Op 26, 27 en 28 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 18e editie van Recreatie Vakbeurs plaats.

   Mobiliteit    Verblijfsaccomodaties   Spelen & Bewegen   Entertainment & Games   

   Recreatietechniek   ICT & Software    Facilitair   Dienstverlening   Zwembad & Water   Tuin & Park  

  Food & Beverage   Interieur & Styling    Outdoor Living  


Naast de gesegmenteerde hallen, zullen sommige branches éxtra worden uitgelicht middels een "inspiratie- en kennisplein", waar u nog méér inspiratie kunt opdoen. Bekijk hier dé trends voor het volgende seizoen.

Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting
van vakantiewoningen. Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie (mogelijkheden) van de gehele Benelux. 

 

 

Aanvullende beursinformatie

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 26 november 2019 10.00 - 18.00 uur    |    Woensdag 27 november 2019 10.00 - 18.00 uur    |    Donderdag 28 november 2019 10.00 - 18.00 uur

Sfeerimpressie Recreatie Vakbeurs 2018

Samenwerkingspartners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Geheel verzorgde catering
  • Gratis parkeren
  • Gratis garderobe
  • Evenementenhal App

Actueel

Volg ons op social media

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over deze beurs?