Recreatie Vakbeurs 2019

  

Deze vakbeurs is hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 26, 27 en 28 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 18e editie plaats van Recreatie Vakbeurs.

In zeven prachtig ingerichte en sfeervolle gesegmenteerde beurshallen, waarin dertien verschillende branches worden uitgelicht én waar meerdere inspiratiepleinen te vinden zijn, zal een bezoek aan de beurs het hart van de recreatieondernemers sneller laten kloppen. 

 Tuin & Park   Mobiliteit  Verblijfsaccomodaties  Spelen & Bewegen  Entertainment & Games 

  Recreatietechniek  ICT & Software   Facilitair  Dienstverlening  Zwembad & Water  Happy Camping

 Food & Beverage  Interieur & Styling   Outdoor Living

Naast de verschillende branches per hal, zullen er enkele "inspiratiepleinen" worden ingericht waar u uw merk, product of dienst, naast uw eigen stand, 
nog éxtra onder de aandacht kunt brengen. Inspireer bezoekers en laat hier trends én producten voor het komende (vakantie)seizoen zien.

Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van verblijfsaccomodaties. 
Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van én de vraag naar recreatie (mogelijkheden) binnen de Nederland.

  WAAROM DEELNEMEN? 
Recreatie Vakbeurs biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt een landelijk publiek, maar ook bezoekers uit België en Duitsland. De 17e editie heeft 7.807 bezoekers getrokken.

Aanvullende beursinformatie

"Wij, van Booking Experts, namen voor de tweede keer deel aan Recreatie Vakbeurs. De beurs heeft ons gelegenheid geboden om een beter beeld te krijgen van verschillende spelers in de markt en is vooral een mooie bevestiging geweest voor ons. Het resultaat? 
We zijn meer dan ooit gemotiveerd om onze visie uit te dragen in de markt!".
"Wij, van BOERplay, kijken terug op een succesvolle beurs. Een gethematiseerde indeling van de hallen maakt het voor de bezoeker overzichtelijker. Door voor Hardenberg te kiezen als dé locatie kunnen wij ons budget beter inzetten. Dat zie je terug in de stand en dat werd gewaardeerd. De organisatie was top! Wij zijn positief gestemd voor volgend jaar".  


   

 

INSPIRERENDE PRAKTIJKOPLOSSINGEN ZIEN, VOELEN EN VOORAL ERVAREN! 

Dit jaar zullen er diverse inspiratiepleinen worden gepresenteerd. Hier kunt u onderdeel van zijn!
Heeft u een nieuw of innovatief product wat extra exposure verdiend? Draag dan bij aan de totale beursbeleving van de bezoeker en plaats uw product extra in de spotlights! Informeer bij de beursorganisatie naar de voorwaarden!

     

STANDBOUW EVENEMENTENHAL
Wij bieden een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, lichtgrijze wanden (hoge achterwanden en lage tussenwanden), verlichting door duospots en vloerbedekking - géén frieslijst. Bekijk hier de specificaties.

 

VEELZIJDIGE EN DYNAMISCHE EIGEN STANDBOUW - PRESENTATIE
De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens Recreatie Vakbeurs kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om 'Out of the Box' te denken, bijvoorbeeld op één van onze inspiratiepleinen. Versterk uw deelname daarnaast met demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek! Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID
Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotie middelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer zichtbaarheid te geven. Maak uw deelname bekend, zodat uw bezoeker weet dat u er bent. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

ZAKELIJK TINDER MET MATCH & MEET | EVENEMENTENHAL APP 
Easyfairs Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App inclusief een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van Recreatie Vakbeurs. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Christine Mazeland namens Easyfairs Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.” Meer informatie over de Easyfairs Evenementenhal App en Match & Meet? Klik hier.

MEDIAPARTNER RECREATIE VAKBEURS 
RekreaVakkrant, de exclusieve beursspecial die u tijdens de beurs ontvangt wordt verzorgd door onze mediapartner RekreaVakkrant, het vakblad voor de gehele recreatie branche. Deze special, volledig in het teken van Recreatie Vakbeurs, zal bij de ingang van de beursvloer verkrijgbaar zijn. Bekijk de online beursspecial van Recreatie Vakbeurs 2018. 

Recreatief Totaal, het magazine voor de manager in de vrije en recreatie-branche besteedt elk jaar aandacht aan Recreatie Vakbeurs voorafgaand aan de beurs. In het magazine van 2 november zal het nummer in het teken van Recreatie Vakbeurs staan. Bekijk hier de beurseditie van 2018.


STANDHOUDERSINFORMATIE EN OP- EN AFBOUWTIJDEN:

Opbouwdagen: volgt 
Afbouwdagen: volgt

Exposantenprofiel

DE EXPOSANTEN VAN RECREATIE VAKBEURS ZIJN FABRIKANT OF (TOE)LEVERANCIERS OP HET GEBIED VAN:

 ICT & SoftwareBetaal- en Kassasystemen, Boekings- en Reserveringssystemen, Ticketsystemen, Software & Applicaties
 DienstverleningMakelaardij & Projectontwikkeling, Marketing, Reclame & Media, Personeelsdiensten, Afvalverwerking, Nutsvoorzieningen, Conceptontwikkeling
 Entertainment & GamesMerchandising, Animatie, Virtual Reality, Attracties & Speelautomaten, Audio -en muzieksystemen
 FacilitairBedrijfskleding, Linnenverhuur & Wasserijen, Veiligheid & Bescherming, Sanitair, Schoonmaak en Hygiëne
 Food & BeverageFastservice, Dranken, Keukenapparatuur
 Interieur & StylingBinnenmeubilair en -inrichting, Buitenmeubilair en -inrichting, Projectinrichting & Styling, Verlichting
 MobiliteitElektrische voertuigen
 OvernachtingsfaciliteitenChalets, (bungalow) Tenten, Stacaravans, Vakantiewoningen 
 Spelen & BewegenSport- en speeltoestellen, Sport- en speelvoorzieningen
 RecreatietechniekServicezuilen, Verwarming, Ventilatie & Airconditioning, Watervoorzieningen, Automatisering
 Tuin & ParkGroenvoorzieningen, Straatmeubilair en -verlichting, Tuinaanleg en -onderhoud, Tuin- en Parkmachines, Parkinrichting 
 Zwembad & WaterWaterspeelproducten en -attracties, Zwembad Overkappingen, Zwembadaanleg en -onderhoud, Sauna & Wellness, Waterbehandeling en        -zuivering, Watersport

Bezoekersprofiel

DE BEZOEKER VAN RECREATIE VAKBEURS IS ONDERNEMER OF IS WERKZAAM IN (ÉÉN VAN) DE VOLGENDE BRANCHES:

 Bed & Breakfast
 Bungalow- en Vakantieparken
 Campings
 Chaletparken
 Dagrecreatie en attractieparken
 Groepsaccomodaties
 Hotels
 Recreatieparken
 Jachthavens
 Overheid & Gemeente
 Onderwijs & Opvang
 Sauna & Wellness
 Speeltuinverenigingen
 Sportaccomodaties
 Verhuurders
 Zwembaden

Volg ons op social media

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, lichtgrijze wanden (hoge achterwanden en lage tussenwanden), verlichting door duospots en vloerbedekking. We hanteren GÉÉN frieslijsten.
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen en bij de buffetpunten op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • Gratis gebruik van de heftruckservice (tot 2 ton)
  • Gratis uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

Sfeerimpressie Recreatie Vakbeurs 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Zij buigt zich over uw deelname. Door haar veelzijdige achtergrond weet zij samen met haar medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Monique de Jonge
Monique de Jonge
Adviseur
+31 (0)523 - 289 891
Stuur mij een e-mail
Christine Mazeland
Christine Mazeland
Marketeer
+31 (0)523 - 289 838
Stuur mij een e-mail