Recreatie Vakbeurs 2019

 

Deze vakbeurs is hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 26, 27 en 28 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 18e editie plaats van Recreatie Vakbeurs.

In zeven prachtig ingerichte en sfeervolle gesegmenteerde beurshallen, waarin dertien verschillende branches worden uitgelicht én waar meerdere inspiratiepleinen te vinden zijn, zal een bezoek aan de beurs het hart van de recreatieondernemers sneller laten kloppen. 

   Mobiliteit  Verblijfsaccomodaties  Spelen & Bewegen  Entertainment & Games 

  Recreatietechniek  ICT & Software   Facilitair  Dienstverlening  Zwembad & Water  Tuin & Park

 Food & Beverage   Interieur & Styling   Outdoor Living   

Naast de verschillende branches per hal, zullen er enkele "inspiratiepleinen" worden ingericht waar u uw merk, product of dienst, naast uw eigen stand, 
nog éxtra onder de aandacht kunt brengen. Inspireer bezoekers en laat hier trends én producten voor het komende (vakantie)seizoen zien.

Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van verblijfsaccomodaties. 
Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van én de vraag naar recreatie (mogelijkheden) binnen Nederland.

Recreatie Vakbeurs biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt een landelijk publiek, maar ook bezoekers uit België en Duitsland. De 17e editie heeft 7.807 bezoekers getrokken. 

 

Aanvullende beursinformatie

Media 

RekreaVakkrant, de exclusieve beursspecial die u tijdens de beurs ontvangt wordt verzorgd door onze mediapartner RekreaVakkrant, het vakblad voor de gehele recreatie branche. Deze special, volledig in het teken van Recreatie Vakbeurs, zal bij de ingang van de beursvloer verkrijgbaar zijn. Bekijk de online beursspecial van Recreatie Vakbeurs 2018. 

Recreatief Totaal, het magazine voor de manager in de vrije en recreatie-branche besteedt elk jaar aandacht aan Recreatie Vakbeurs voorafgaand aan de beurs. In het magazine van 8 november zal het nummer in het teken van Recreatie Vakbeurs staan. Bekijk hier de beurseditie van 2018.

 

Actueel

Maak uw beursdeelname succesvol!

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, lichtgrijze wanden (hoge achterwanden en lage tussenwanden), verlichting door duospots en vloerbedekking. We hanteren GÉÉN frieslijsten.
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen en bij de buffetpunten op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief uitgebreide lunch in het standhoudersrestaurant
  • Gratis gebruik van de heftruckservice (tot 2 ton)
  • Gratis uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Sfeerimpressie Recreatie Vakbeurs 2018

Volg ons op social media

Veelgestelde vragen

Het projectteam van deze beurs

Ervaren en veelzijdige adviseurs staan voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door de veelzijdige achtergrond weten zij samen met hun marketeers haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Ellen Braker
Ellen Braker
Adviseur
+31 (0)523 - 289 891
Stuur mij een e-mail
Sanne Kanter
Sanne Kanter
Adviseur
+31 (0)523 - 289 896
Stuur mij een e-mail
Christine Mazeland
Christine Mazeland
Marketeer
+31 (0)523 - 289 838
Stuur mij een e-mail
Fleur Lentjes
Fleur Lentjes
Marketeer
+31 (0)523 - 289 825
Stuur mij een e-mail