Recreatie Vakbeurs HB 2017

DE TOEKOMST VAN RECREATIE

De recreatiesector bloeit, blijkt uit onderzoek dat Rekreavakkrant samen met Marktdata.nl heeft uitgevoerd. Kampeerbedrijven hebben grootse investeringsplannen en maken zich klaar voor een succesvolle toekomst! Niet afwachten, maar vooruitblikken en inspelen op alle kansen die zich in veelvoud aandienen, is het credo.
De toekomst van recreatie is te zien, te voelen en te horen tijdens Recreatie Vakbeurs.
Deze beurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium van de recreatiesector.

 Het overkoepelende thema dit jaar is ‘een blik op de toekomst’. In prachtige thematisch ingerichte hallen worden verschillende topics belicht als dienstverlening, interieur en styling, toegankelijkheid voor mindervaliden, spelen en bewegen, zwembaden, mobiliteit & machinerie, recreatietechniek en IT. Sfeervolle hallen en pleinen waar bezoekers zich wanen in een wondere wereld en waar u unieke mogelijkheden krijgt om uw merk, producten of diensten te presenteren.

Op 28, 29 en 30 november a.s. vindt in Evenementenhal alweer de 16e editie plaats van Recreatie Vakbeurs. Dit jaar niet meer als regionale titel, maar met een nationaal karakter én tevens de enige recreatie titel van de Benelux. Deze vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen met als specialisatie verblijfsrecreatie. Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar (overnachtings)recreatie van de gehele Benelux.


Al veel exposanten gingen u voor en hebben een plek op Recreatie Vakbeurs 2017. 

Hier ziet u de meest actuele deelnemerslijst:

  

Aanvullende beursinformatie

DAAROM DEELNEMEN
Recreatie Vakbeurs biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. 

VEELZIJDIGE EN DYNAMISCHE PRESENTATIE
De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens Recreatie Vakbeurs kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om 'Out of the Box' te denken, bijvoorbeeld op één van onze themapleinen. Waaronder; Happy Camping, Happy Beach of de Zwembadhal. Versterk uw deelname daarnaast met demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek! Wij helpen u graag met een tool die bij u past.

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID
Binnen Evenementenhal hebben we diverse “promotie middelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek, het presenteren van uw bedrijfsauto bij de hoofdingang, toiletreclame en meer. De desbetreffende informatie vindt u in onderstaande bijlage.  

MEDIAPARTNERS REKREAVAKKRANT & RECREATIEF TOTAAL

Het beursboekje voor Recreatie Vakbeurs wordt wederom verzorgd door het vakblad RecreaVakkrant, hét vakblad voor de gehele recreatie branche. Dé beursspecial zal bij de ingang van de beursvloer verkrijgbaar zijn. Bekijk de beursspecial van 2016

Recreatief Totaal, het magazine voor de manager in de vrije tijd en recreatie-branche. Het magazine biedt praktische informatie, nieuws en noviteiten, aansprekende praktijkvoorbeelden en reportages voor en van bedrijven in recreatie en toerisme. Recreatief Totaal is onafhankelijk van brancheorganisaties en bedrijven en besteedt aandacht aan de gehele recreatieve markt, van groot tot klein. Voor alle soorten recreatieparken, attractieparken/center, kampeerbedrijven, bungalowparken, accommodaties in Nederland en België. Uiteraard is Recreatief Totaal ook online. Zij bieden een compleet platform voor het laatste recreatienieuws. In de november editie hebben zij een aparte beursbijlage toegevoegd.


DAAROM DÉ UITNODIGINGSSERVICE - deadline is verlopen


OVERIGE INFORMATIE

Onderstaande informatie is van belang wanneer u exposant bent tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg.

  

  


OP- EN AFBOUWTIJDEN
Opbouwdagen: zaterdag 25 november 2017 08:00 - 16.00 uur, maandag 27 november 2017 08:00 - 17.00 uur
Afbouwdagen: donderdag 30 november 2017 20:15 - 00.00 uur, vrijdag 1 december 2017 07:00 - 14.00 uur

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 28 november 2017 12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche. 

Inspiratie | Netwerken | Beleving
12.30 - 14.00

Maak je eigen DNA boek en breng in beeld waar jullie bedrijf voor staat

Wat ga je doen?
In een uur ga je onder professionele begeleiding van Suzanne van Ginneken aan de slag om beelden en teksten samen te brengen over de klantbelofte, waarden, en doelgroep van jullie bedrijf. Al pratend, denkend en zoekend tussen de vele foto’s kom je nader tot de kern. Ook worden er keuzes gemaakt over sfeer, uitstraling en materiaalgebruik. Er is veel inspiratiemateriaal aanwezig en voorbeelden van DNA boeken, zodat duidelijk wordt waar we naar toe werken. Na afloop heb je een foto van de collage met daarin een keuze op het gebied van doelgroep, sfeer en materialen. Het is een eerste aanzet om jullie te laten nadenken over de positionering van jullie bedrijf in de markt.

Interesse? Stuur een mail naar; suzanne@vginneken.nl

Suzanne van Ginneken
12.45 - 13.15

5 tips om gelijk meer online bereik te genereren

Laat je inspireren?

Heb je het gevoel dat de website nog niet echt voor jouw bedrijf werkt? Lukt het niet om meer boekingen te genereren. Luister dan naar de tips van het gerenommeerde online marketing bureau RED. Met meer dan 11 jaar ervaring in de recreatiebranche beheren zij de campagnes van diverse recreatie bedrijven. Van klein tot groot. 

Roy Platje
13.30 - 14.30

Ronde tafel gesprekken
Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; Gemeente Dinkelland/Ootmarsum

De Tafelbezetting bestaat uit:

 • De heer Jeroen Enkelaar, marketing manager Ootmarsum-Dinkelland.
 • Mevrouw Gaby Oude Brunink, bestuurslid Toeristisch Ondernemersfonds Dinkelland en hotelier Twents Gastenhoes
 • De heer Bart Kreikamp, hotelier De Rozenstruik
 • De heer Boyke Masselink, camping De Rammelbeek
 • Mevrouw Ilse Nijmeijer, beleidsmedewerker R&T gemeente Dinkelland 
 • Gespreksleider: de heer Erik van Nuland - NHTV
Gemeente Dinkelland/Ootmarsum
14.45 - 15.15

Een optimaal gevoel van gastbeleving creëren met ‘gecontroleerde beleving’

Tjidens deze presentatie zal Stan u vertellen wat 'gecontroleerde beleving' kan doen voor de optimale gastbeleving. Een vriendelijke receptioniste draagt uiteraard bij aan een goed gevoel, maar denk ook eens aan de verlichting, de muzieksoort en natuulijk het volume. Volg deze inspirerende sessie en voor de beste tips & trucs.

Stan de Haas | Belevingsarchitect
15.30 - 16.15

In samenwerking met de studenten van NHTV Breda en RekreaVakkrant worden er diverse presentaties gegeven over het ‘Recreatiebedrijf van de Toekomst’.

Deze studenten studeren aan de Academie voor Toerisme en volgen de minor Leisure Design Lab. Binnen deze minor is een project gericht op innovatie en creatief ondernemen. De studenten presenteren hier hun visie op het Future Resort, de vakantiebestemming van 2050. Laat u inspireren door een blik in de toekomst door deze ‘jonge honden’.

Future of Resorts | NHTV Studenten
16.30 - 17.00

Bereik uw ondernemersdoelen met sport- en spelzones 

Met een goede speelplek trekt u meer bezoekers naar uw camping, bungalowpark of restaurant én zorgt u dat bezoekers graag nog eens terugkomen. Interactieve speelplekken hebben onze klanten al veel mogen brengen en zijn al op +450 plekken succesvol.

Onze klant Center Parcs trekt meer tieners naar hun park door interactieve speloplossingen. Ardoer vakantiepark't Rheezerwold verruilde een beperkt gebruikte tennisbaan voor een succesvolle sportzone. Op omliggende terrassen is het een stuk drukker bij RCN Het Grote Bos, na plaatsing van hun spelzone. De Duitse indoor speelhal Fort Fun trok 12% meer bezoekers in het eerste jaar nadat zij een speelhal inrichtten, waar vier interactives onderdeel van zijn. En bij ondernemer Camping de Paal, wordt er per dag soms tot wel 10 uur non-stop gespeeld. Speelstatistieken zijn uit te lezen door de beheerder. De traditionele camping verdwijnt en transformeert naar een luxer vakantieresort. De vakantieganger verwacht steeds meer luxe en in een campingspeeltuin is de traditionele wipkip of glijbaan is niet altijd meer voldoende. 

Wilt u weten wat een goede speel- of sportplek u brengt, om u uw ondernemersdoelen te bereiken? ‘Founder’ van het interactieve spelen Ben Admiraal vertelt u tijdens de recreatiebeurs in Hardenberg over a) achtergrond b) het commerciële nut en c) de razendsnelle ontwikkelingen binnen het interactieve spelen.

We zien u graag tijdens deze lezing. www.yalp.nl/i-recreatie

Ben Admiraal
17.15 - 17.45

Wat zijn de voordelen van groen in een recreatie omgeving?

Groen is tegenwoordig het belangrijkste visitekaartje van de recreatieondernemer. Klanten waarderen recreatiebedrijven die de ‘groene gastvrijheid’ en een ‘groen imago’ goed en daadwerkelijk gerealiseerd voor elkaar hebben hoger op Google en belangrijke sites als Trip Advisor. Groen maakt mensen blij. Vitamine G(roen) is poen. Maar hoe pak je deze vergroening of herinrichting duurzaam en mensgericht voor de toekomst aan?

Recreatiebedrijven, zoals de Efteling, Toverland en Beekse Bergen, maar ook steeds meer campings zoals Landal GreenParks zien ‘groen’ als selectiecriterium en als een kwaliteitsboost, in plaats van een kostenpost. De recreatiebedrijven die een ‘groen verblijf’ voor de gast als ambitie definiëren, groeien structureel harder in bezoekersaantallen en laten veel betere rendementen zien.

Hoe kan dit en hoe kun je die kwaliteitsslag aanpakken? Laat u inspireren tijdens deze lezing.

Marius Torn Boers
19.00 - 19.30

Bijna ieder recreatiebedrijf heeft een website, maar hoe zorg je dat een online bezoeker een gast wordt? Zoek & boek lijkt daarbij een toverwoord voor een optimale bezetting, maar is dat ook zo? TenZer geeft als online expert voor de recreatiebranche tips en advies hoe je een online bezoeker kunt helpen bij het zoeken én boeken van een vakantiebestemming.

Wat kun je verwachten:

 • Trends op gebied van online ontwikkelingen;
 • Tips hoe je de bezoeker op je website beter kan overtuigen;
 • Visie op zoek & boek voor desktop en mobile;
 • Tips & trucs om de gast van morgen nu te bereiken.

Je kunt voor deze kennissessie terecht in het Kennistheater op de beursvloer. Deelname is gratis en je hoeft je niet vooraf te registreren.

TenZer - John van Slooten
Dag 2   woensdag 29 november 2017 12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche. 

Inspiratie | Netwerken | Beleving
12.30 - 14.00

Maak je eigen DNA boek en breng in beeld waar jullie bedrijf voor staat

Wat ga je doen?
In een uur ga je onder professionele begeleiding van Suzanne van Ginneken aan de slag om beelden en teksten samen te brengen over de klantbelofte, waarden, en doelgroep van jullie bedrijf. Al pratend, denkend en zoekend tussen de vele foto’s kom je nader tot de kern. Ook worden er keuzes gemaakt over sfeer, uitstraling en materiaalgebruik. Er is veel inspiratiemateriaal aanwezig en voorbeelden van DNA boeken, zodat duidelijk wordt waar we naar toe werken. Na afloop heb je een foto van de collage met daarin een keuze op het gebied van doelgroep, sfeer en materialen. Het is een eerste aanzet om jullie te laten nadenken over de positionering van jullie bedrijf in de markt.

Interesse? Stuur een mail naar; suzanne@vginneken.nl

Suzanne van Ginneken
12.45 - 13.15

5 tips om gelijk meer online bereik te genereren

Laat je inspireren?

Heb je het gevoel dat de website nog niet echt voor jouw bedrijf werkt? Lukt het niet om meer boekingen te genereren. Luister dan naar de tips van het gerenommeerde online marketing bureau RED. Met meer dan 11 jaar ervaring in de recreatiebranche beheren zij de campagnes van diverse recreatie bedrijven. Van klein tot groot. 

Roy Platje
13.30 - 14.30

Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; Regio Vechtdal.

De Tafelbezetting Vechtdal bestaat uit:

 • Mevrouw Mariska Linthorst - Gemeente Adviseur vrijetijdseconomie Ommen/ Hardenberg
 • Mevrouw Ilona Lagas Ommen - Wethouder en tevens voorzitter Toeristisch Vechtdal  Ommen/ Hardenberg
 • De heer Gerrit Jan Hagedoorn – Eigenaar Beerze Bulten
 • Mevrouw Tamara Toering - Directeur Vechtdal marketing
 • Mevrouw Marge Hans - Horeca
 • De heer Martin Maassen - Recron
 • De heer Jack van der Boom – Camping Koeksebelt
 • Gespreksleider – Goof Lukken - NHTV
Regio Vechtdal
14.45 - 15.15

Een optimaal gevoel van gastbeleving creëren met ‘gecontroleerde beleving’

Tjidens deze presentatie zal Stan u vertellen wat 'gecontroleerde beleving' kan doen voor de optimale gastbeleving. Een vriendelijke receptioniste draagt uiteraard bij aan een goed gevoel, maar denk ook eens aan de verlichting, de muzieksoort en natuulijk het volume. Volg deze inspirerende sessie en voor de beste tips & trucs.

Stan de Haas | Belevingsarchitect
15.30 - 16.15

In samenwerking met de studenten van NHTV Breda en RekreaVakkrant worden er diverse presentaties gegeven over het ‘Recreatiebedrijf van de Toekomst’. 

Deze studenten studeren aan de Academie voor Toerisme en volgen de minor Leisure Design Lab. Binnen deze minor is een project gericht op innovatie en creatief ondernemen. De studenten presenteren hier hun visie op het Future Resort, de vakantiebestemming van 2050. Laat u inspireren door een blik in de toekomst door deze ‘jonge honden’.

Future of Resorts | NHTV Studenten
16.30 - 17.00

Honden welkom op uw camping of recreatiepark? Natuurlijk! "Wat moet u hiervoor regelen"? 

In Nederland heeft 1 op de 5 gezinnen een hond. En die gezinnen gaan graag met Fikkie op vakantie. Maar waarnaartoe? Een hotel laat vaak geen honden toe, een camping en recreatieparken daarentegen biedt veel meer mogelijkheden. 'U heeft een camping of recreatiepark en u wilt Fikkie en haar baasjes ook uitnodigen?'

"Maar wat moet u hiervoor regelen en wat zijn de kosten?" "Hoe communiceert u dit aan uw gasten?"

DepoDog deelt graag haar jarenlange ervaring met u. Tijdens deze presentatie leiden wij u langs de oplossingen, de communicatie en de kosten, maar uiteraard ook één van de belangrijke punten: "wat brengt het u op?"

Joyce Huurman
17.30 - 18.00

Bijna ieder recreatiebedrijf heeft een website, maar hoe zorg je dat een online bezoeker een gast wordt? Zoek & boek lijkt daarbij een toverwoord voor een optimale bezetting, maar is dat ook zo? TenZer geeft als online expert voor de recreatiebranche tips en advies hoe je een online bezoeker kunt helpen bij het zoeken én boeken van een vakantiebestemming.

Wat kun je verwachten:

 • Trends op gebied van online ontwikkelingen;
 • Tips hoe je de bezoeker op je website beter kan overtuigen;
 • Visie op zoek & boek voor desktop en mobile;
 • Tips & trucs om de gast van morgen nu te bereiken.

Je kunt voor deze kennissessie terecht in het Kennistheater op de beursvloer. Deelname is gratis en je hoeft je niet vooraf te registreren.

TenZer - John van Slooten
19.00 - 19.30

Wat zijn de voordelen van groen in een recreatie omgeving?

Groen is tegenwoordig het belangrijkste visitekaartje van de recreatieondernemer. Klanten waarderen recreatiebedrijven die de ‘groene gastvrijheid’ en een ‘groen imago’ goed en daadwerkelijk gerealiseerd voor elkaar hebben hoger op Google en belangrijke sites als Trip Advisor. Groen maakt mensen blij. Vitamine G(roen) is poen. Maar hoe pak je deze vergroening of herinrichting duurzaam en mensgericht voor de toekomst aan? 

Recreatiebedrijven, zoals de Efteling, Toverland en Beekse Bergen, maar ook steeds meer campings zoals Landal GreenParks zien ‘groen’ als selectiecriterium en als een kwaliteitsboost, in plaats van een kostenpost. De recreatiebedrijven die een ‘groen verblijf’ voor de gast als ambitie definiëren, groeien structureel harder in bezoekersaantallen en laten veel betere rendementen zien. 

Hoe kan dit en hoe kun je die kwaliteitsslag aanpakken? Laat u inspireren tijdens deze lezing.

Marius Torn Boers
Dag 3   donderdag 30 november 2017 12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche. 

Inspiratie | Netwerken | Beleving
12.30 - 14.00

Maak je eigen DNA boek en breng in beeld waar jullie bedrijf voor staat

Wat ga je doen?
In een uur ga je onder professionele begeleiding van Suzanne van Ginneken aan de slag om beelden en teksten samen te brengen over de klantbelofte, waarden, en doelgroep van jullie bedrijf. Al pratend, denkend en zoekend tussen de vele foto’s kom je nader tot de kern. Ook worden er keuzes gemaakt over sfeer, uitstraling en materiaalgebruik. Er is veel inspiratiemateriaal aanwezig en voorbeelden van DNA boeken, zodat duidelijk wordt waar we naar toe werken. Na afloop heb je een foto van de collage met daarin een keuze op het gebied van doelgroep, sfeer en materialen. Het is een eerste aanzet om jullie te laten nadenken over de positionering van jullie bedrijf in de markt.

Interesse? Stuur een mail naar; suzanne@vginneken.nl

Suzanne van Ginneken
13.15 - 13.45

Wat zijn de voordelen van groen in een recreatie omgeving?

Groen is tegenwoordig het belangrijkste visitekaartje van de recreatieondernemer. Klanten waarderen recreatiebedrijven die de ‘groene gastvrijheid’ en een ‘groen imago’ goed en daadwerkelijk gerealiseerd voor elkaar hebben hoger op Google en belangrijke sites als Trip Advisor. Groen maakt mensen blij. Vitamine G(roen) is poen. Maar hoe pak je deze vergroening of herinrichting duurzaam en mensgericht voor de toekomst aan? 

Recreatiebedrijven, zoals de Efteling, Toverland en Beekse Bergen, maar ook steeds meer campings zoals Landal GreenParks zien ‘groen’ als selectiecriterium en als een kwaliteitsboost, in plaats van een kostenpost. De recreatiebedrijven die een ‘groen verblijf’ voor de gast als ambitie definiëren, groeien structureel harder in bezoekersaantallen en laten veel betere rendementen zien. 

Hoe kan dit en hoe kun je die kwaliteitsslag aanpakken? Laat u inspireren tijdens deze lezing.

Marius Torn Boers
14.00 - 15.00

Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; Provincie Drenthe.

Thema: versterken imago en omvang toerisme Drenthe.

De Tafelbezetting Provincie Drenthe bestaat uit:

 • De heer Gertjan Elzinga – Programma Manger Vrijetijdseconomie en Fietsen
 • De heer Dick Dijkstra – Recreatieschap Drenthe
 • Mevrouw Astrid Crum – Directeur marketing Drenthe
 • Mevrouw Sandra van Es – Droomhotel Anderen
 • Mevrouw Jose Reinholts – Regiodirecteur AA en Hunze
 • De heer Raymond Beerendonk – Camping Reeënwissel Hoogersmilde
 • Gespreksleider de heer Jan Olthof - RekreaVakkrant
Provincie Drenthe
15.15 - 15.45

Een optimaal gevoel van gastbeleving creëren met ‘gecontroleerde beleving’

Tjidens deze presentatie zal Stan u vertellen wat 'gecontroleerde beleving' kan doen voor de optimale gastbeleving. Een vriendelijke receptioniste draagt uiteraard bij aan een goed gevoel, maar denk ook eens aan de verlichting, de muzieksoort en natuulijk het volume. Volg deze inspirerende sessie en voor de beste tips & trucs.

 

Stan de Haas | Belevingsarchitect
16.00 - 16.30

Honden welkom op uw camping of recreatiepark? Natuurlijk! "Wat moet u hiervoor regelen"? locatie Happy Camping, hal 1

In Nederland heeft 1 op de 5 gezinnen een hond. En die gezinnen gaan graag met Fikkie op vakantie. Maar waarnaartoe? Een hotel laat vaak geen honden toe, een camping en recreatieparken daarentegen biedt veel meer mogelijkheden. 'U heeft een camping of recreatiepark en u wilt Fikkie en haar baasjes ook uitnodigen?'

"Maar wat moet u hiervoor regelen en wat zijn de kosten?" "Hoe communiceert u dit aan uw gasten?"

DepoDog deelt graag haar jarenlange ervaring met u. Tijdens deze presentatie leiden wij u langs de oplossingen, de communicatie en de kosten, maar uiteraard ook één van de belangrijke punten: "wat brengt het u op?"

Joyce Huurman
16.45 - 17.15

5 tips om gelijk meer online bereik te genereren

Laat je inspireren?

Heb je het gevoel dat de website nog niet echt voor jouw bedrijf werkt? Lukt het niet om meer boekingen te genereren. Luister dan naar de tips van het gerenommeerde online marketing bureau RED. Met meer dan 11 jaar ervaring in de recreatiebranche beheren zij de campagnes van diverse recreatie bedrijven. Van klein tot groot. 

Roy Platje

Opbouwdagen: zaterdag 25 november 2017 08:00 - 16.00 uur, maandag 27 november 2017 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 30 november 2017 20:15 - 00.00 uur, vrijdag 1 december 2017 07:00 - 14.00 uur

Recreatie Vakbeurs HB 2017

Uitgelichte deelnemers

Sfeerimpressie Recreatie Vakbeurs 2016

Bezoekersprofiel

Exposantenprofiel

Infomagazine

Visual

Infomagazine Recreatie Vakbeurs

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze beurs voor uw bedrijf kan betekenen.

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Hij buigt zich over uw deelname. Door zijn veelzijdige achtergrond weet hij samen met zijn medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Tom Verbeek
Tom Verbeek
Adviseur
+31 (0)523 - 289 891
Stuur mij een e-mail
Christine Mazeland
Christine Mazeland
Marketeer
+31 (0)523 - 289 838
Stuur mij een e-mail