Recreatie Vakbeurs 2018

   

EEN BLIK IN DE TOEKOMST VAN RECREATIE

De toekomst van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2018. 
Het overkoepelende thema dit jaar is ‘een blik op de toekomst’. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht. 

Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn.
Deze vakbeurs is voor u hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Niet alleen nieuwe producten worden gepresenteerd, maar ook komt u te weten wat de 'trending topics' in de recreatie zijn en waar u als ondernemer op in moet springen om 'futureproof' te blijven? Onder het motto 'samen staan we sterker' worden ook dit jaar, in samenwerking met RekreaVakkrant, 'de Ronde Tafel' gesprekken toegevoegd aan het programma. Laat u inspireren tijdens één van de sessies door de experts uit de branche, zodat dé uitdagingen van vandaag de oplossingen van morgen bieden.

Op 27, 28 en 29 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 17e editie van Recreatie Vakbeurs plaats.

  

 Tuin & Park   Mobiliteit  Overnachtingsfaciliteiten  Spelen & Bewegen  Recreatietechniek 

 ICT & Software   Facilitair  Dienstverlening  Zwembad & Water  Entertainment & Games 

 Food & Beverage  Interieur & Styling  Happy Camping


Naast de gesegmenteerde hallen, zullen sommige branches éxtra worden uitgelicht middels een "inspiratieplein", waar u nog méér inspiratie kunt opdoen. Bekijk hier dé trends voor het volgende seizoen.


Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. 

Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie (mogelijkheden) van de gehele Benelux.

HET HUIDIGE DEELNEMERSVELD BESTAAT UIT RUIM 225 EXPOSANTEN!  

Exposantenprofiel

DE EXPOSANTEN VAN RECREATIE VAKBEURS ZIJN FABRIKANT OF (TOE)LEVERANCIERS OP HET GEBIED VAN:

 ICT & SoftwareBetaal- en Kassasystemen, Boekings- en Reserveringssystemen, Ticketsystemen, Software & Applicaties
 Dienstverlening: Makelaardij & Projectontwikkeling, Marketing, Reclame & Media, Personeelsdiensten, Afvalverwerking, Nutsvoorzieningen, Conceptontwikkeling
 Entertainmet & Games: Merchandising, Animatie, Virtual Reality, Attracties & Speelautomaten, Audio -en muzieksystemen
 Facilitair: Bedrijfskleding, Linnenverhuur & Wasserijen, Veiligheid & Bescherming, Sanitair, Schoonmaak en Hygiëne
 Food & Beverage: Fastservice, Dranken, Keukenapparatuur
 Interieur & Styling: Binnenmeubilair en -inrichting, Buitenmeubilair en -inrichting, Projectinrichting & Styling, Verlichting
 Mobiliteit: Elektrische voertuigen
 Overnachtingsfaciliteiten: Chalets, (bungalow) Tenten, Stacaravans, Vakantiewoningen 
 Spelen & Bewegen: Sport- en speeltoestellen, Sport- en speelvoorzieningen
 Recreatietechniek: Servicezuilen, Verwarming, Ventilatie & Airconditioning, Watervoorzieningen, Automatisering
 Tuin & Park: Groenvoorzieningen, Straatmeubilair en -verlichting, Tuinaanleg en -onderhoud, Tuin- en Parkmachines, Parkinrichting 
 Zwembad & Water: Waterspeelproducten en -attracties, Zwembad Overkappingen, Zwembadaanleg en -onderhoud, Sauna & Wellness, Waterbehandeling en        -zuivering, Watersport

Aanvullende beursinformatie

EEN AANTAL HOOGTEPUNTEN UITGELICHT | MIS HET NIET EN ZORG DAT U AANWEZIG BENT!

  KRACHT VAN DE REGIO STAAT CENTRAAL TIJDENS DE RONDE TAFEL SESSIES

Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Tijdens Recreatie Vakbeurs worden deze punten uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Met op elke dag een andere provincie of regio die haar uitdagingen delen op het gebied van toerisme. Aan tafel schuiven aan: Regio Twente en regio Achterhoek. Wat doen zij om toeristen naar hun regio te trekken? En waar lopen zij tegen aan? Halen deze regio’s alles uit de kast of laten ze mogelijkheden liggen? 
Aan de Ronde Tafel ontstaat een discussie met als doel: het stimuleren van de aantrekkingskracht van toerisme naar de regio.

Opnieuw komen dit jaar gemeenten, recreatieondernemers en grootschalige recreatieparken uit Oost-Nederland bij elkaar in een Ronde Tafel sessie. Elke beursdag schuiven acht personen aan tafel in het kennistheater. Op dinsdag 27 november schuift regio Achterhoek aan, een dag later regio Twente en op donderdag 29 november schuiven de managers van Ardoer Campings aan tafel. Wat doen deze regio’s en parken om toeristen naar hun regio te trekken? Waar lopen zij tegen aan? Halen zij alles uit de kast of laten ze mogelijkheden liggen?

 Discussieer mee tijdens de Ronde Tafel met als doel: het stimuleren van de aantrekkingskracht van toerisme naar de regio. Of laat u inspireren tijdens één van deze sessies door de experts uit de branche, zodat de uitdagingen van vandaag dé oplossingen van morgen bieden. 

In de sessie ‘Beleef de regio’ licht EuroParcs donderdag 29 november een praktijkcase toe, waarin de service naar haar gast centraal staat. Van een gewone vakantie naar een totaalbeleving, dat is haar verhaal!

Het  volledige lezingenprogramma vindt u naast onze website www.recreatie-vakbeurs.nl ook in deze special.

  VOEL U VOOR HEEL EVEN ‘MAX VERSTAPPEN’

Stap achter het stuur en laat uw rijkunsten zien! In hal 7 vindt u het segment Mobiliteit en hier worden, geheel in circuit sfeer,  de sterren uit deze sector gepresenteerd. Het volledige parcours is uitgestippeld; compleet met start en finish, strobalen en autobanden. U treft hier diverse (toe)leveranciers op het gebied van tuin- parkmachines en zij bieden u de mogelijkheid om gratis 100% elektrische voertuigen uit te proberen.

Durft u het aan?

 OVERNACHTINGSFACILITEITEN

Deze hal biedt volop inspiratie op het gebied van verblijfsaccommodaties. Volledige gestoffeerde en smaakvol ingerichte chalets, (bungalow)tenten, stacaravans en vakantiewoningen. Dit jaar pakken de deelnemers groter uit dan ooit! Niet alleen vanuit Nederland zijn we sterk vertegenwoordigd, maar ook grote marktspelers uit Frankrijk en België zijn aanwezig!

 SPELEN EN BEWEGEN | EEN VOLLEDIGE HAL 

Deze hal wordt volledig omgetoverd tot grote speeltuin. Leveranciers van sport- en speeltoestellen zullen alles uit de kast trekken om u als bezoeker mee te nemen in de wereld van creatieve inrichtingen voor (kinder)vermaak én plezier. Naast reguliere speeltoestellen zal ook het interactief spelen aanbod komen. Een unieke kans om te zien én ervaren wat Spelen & Bewegen, anno 2018/2019, inhoudt.

  INSPIRATIEPLEIN RECREATIETECHNIEK & ICT & SOFTWARE

De recreatiebranche is nog wel even verwijderd van echte kunstmatige intelligentie, maar stapje voor stapje komt het dichterbij. De nieuwste ontwikkeling is bijvoorbeeld een chatbox die de klantenservice gaat ondersteunen. Maar ook marketingtermen 'connected intelligence', 'conversational interfaces' & 'digital realities' zijn dé technoglische megatrends voor de vrijetijdsbranche. Zorg dat uw klanten klaar zijn voor de toekomst1

Op dit inspiratieplein wordt een tactische opstelling verzorgt met diverse helden uit de sector. Compleet met een kunstgras voetbalveld, goals, witte belijning en witte spots in de corners. in samenwerking met Moderna Direct worden hier diverse demonstraties verzorgd met de volautomatische robot-schrobzuigmachine van het machinemerk Taski. Aanschouw hét facilitaire werken van de toekomst! Bent u al future-proof? 

 INSPIRATIEPLEIN ZWEMBAD & WATER

In samenwerking met belevingsarchitect Stan de Haas wordt dit inspiratieplein omgetoverd tot een tropisch eiland. Compleet met strand, water, rieten hutjes en palmen. De aanwezige zwembadbouwers, leveranciers in zwembadcomponenten, verlichting, filter- en pomptechnieken, maar uiteraard ook softubs en (speel)attracties hebben bijgedragen aan de tropische look & feel van dit inspiratieplein. Laat u verrassen!

 

 INSPIRATIEPLEIN ENTERTAINMENT & GAMES | Beleef dé hype van dit moment

Spanning & sensatie is wat dít plein te bieden heeft. in samenwerking met Escape Room Designers kunt u hier gratis gebruik maken van een escape room beleving. De voormalige commando trailer is omgetoverd tot een educatief en spannend spel. Speel het spel samen met je collega's (en medebezoekers) en kom erachter of jullie als team samen kunnen werken om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken. Laat u inspireren op het gebied van entertainment, games én ervaar de beleving!

 HAPPY CAMPING

Voor het derde jaar op rij creëren wij een Happy Camping in hal 1. In een natuurlijke omgeving gras, heuvels, bomen & struiken. Dit jaar met sprookjeselementen en sfeer. Maar vooral van belang zijn de producten die in deze omgeving gepresenteerd worden; van safaritent tot afvalbak en van boomhut tot zonnepaneel. Dit themaplein doet u denken aan een reallife camping. Diverse exposanten presenteren hier hun product in een échte camping omgeving. Klim in een boomhut of geniet van muzikale klanken bij een stromend riviertje. Ook de techniek zoals slagbomen en tapzuilen worden zodanig geplaatst dat uw veiligheid gewaarbrogd blijft. Kortom, het campinggevoel (her)beleving op Happy Camping!

 

 

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 27 november 2018 12.00 - 20.00 uur    |    Woensdag 28 november 2018 12.00 - 20.00 uur    |    Donderdag 29 november 2018 12.00 - 20.00 uurWEGOPBREKING

 1. Fase 7: Wegafsluiting N34 vanaf de J.C. Kellerlaan tot en met Coevorden (Klooster) van 3 september 07.00 uur tot en met 10 november 16.00 uur

Op 3 september om 7:00 uur start de combinatie Floow met de reconstructie van het laatste wegvak. De wegafsluiting duurt in totaal 10 weken. Tijdens de afsluiting wordt de rijbaan over 11 kilometer vernieuwd en verbreed, wordt duurzame bermverharding aangelegd, wordt viaduct de Vaart vervangen en worden de tunnels bij de Pothofweg en Holthonerweg geplaatst. Ook worden er faunaduikers geplaatst en komen er nieuwe sloten, bomen en beplanting. De omleidingsroutes voor het verkeer worden met borden aangegeven.

Van 3 september tot en met 10 november gelden onderstaande omleidingsroutes, de omleidingsroutes zijn weergegeven op deze PDF – Fase 7.

 • Verkeer op de A28 dat in noordelijke richting rijdt richting Emmen wordt op de A28 ter hoogte van afrit 22 (Nieuwleusen) verwezen over de A28-A37.
 • Verkeer in noordelijke richting op de N48 en verkeer op de westelijke aansluiting van de kruising N377-N48 wordt ter hoogte van de kruising N48-N377 verwezen over de N48-A37 richting Emmen.
 • Ter hoogte van knooppunt Holsloot wordt verkeer richting Ommen verwezen over de A37-N48 in plaats van de reguliere route over de N34.

LET OP: Vanwege de verkeersveiligheid voor fietsers op het onderliggend weggennet moet vrachtverkeer de rood aangegeven omleidingsroutes volgen. De in blauw aangegeven routes zijn enkel bedoeld voor bestemmingsverkeer Gramsbergen!

Na afloop van de werkzaamheden worden de toe- en afritten van de twee nieuwe tunnels afgebouwd en de directe omgeving verder afgewerkt. De N34 hoeft hiervoor niet afgesloten te worden. Deze werkzaamheden duren tot maart 2019.

Verboden voor huisdieren Studenten vanaf 16 jaar

 

 

 

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 27 november 2018 12.00 - 20.00 uur
13.15 - 13.45

Wat kun je met een goede lobby bereiken als recreatieondernemer?

Gemeenteraden, de Tweede Kamer en het Europees Parlement maken dagelijks beslissingen die de recreatiesector raken. Of het nu gaat om belastingtarieven, milieu en duurzaamheidsambities of regelgeving rondom werkgeverschap. Een goede lobby is essentieel zodat politiek en de ondernemers continue samenwerken aan de recreatieve bloei van een regio. Maar hoe gaat dat nu in zijn werk? Welke resultaten zijn er in het verleden behaald, en aan welke lobbydossiers wordt er nu gewerkt? Belangrijker nog: Wat kunt u als recreatieondernemer zelf doen om een beter lokaal ondernemersklimaat te creëren?

 

Jarin van der Zande (Recron)
14.00 - 15.00

Ronde tafel gesprekken
Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; regio Achterhoek.

Aan tafel schuiven aan:
* Manuel Hezeman | Directeur Stichting Achterhoek Toerisme
* Annemiek Riefel | Kennismakelaar Vrijetijdseconomie Achterhoek Toerisma
* Nienke Piepers-Schieven | Recreatie 't Lohr Golf & Groepsaccomodatie
* Jan van der Heide | camping Vreehorst
* Edwin Bomers | Marveld Recreatie
* Hendrik Jan Mensink | camping De Twee Bruggen
* Edwin Kok | Euregio Nederlands-Duits-samenwerkingsverband

Gespreksleider: Jan Olthof | RekreaVakkrant
Notulist: Belinda Plant | RekreaVakkrant

 

*wijzigingen onder voorbehoud

Regio Achterhoek | Achterhoek Bureau Toerisme
15.15 - 15.45

“Hoe groen voor u kan werken en niet anders om”

Marius Torn Broers groenadviseur en accountmanager van Boomkwekerij van den Oever legt in deze lezing uit wat het groen voor u in de recreatie sector positief kan betekenen. Beplanting en alles daaromheen is steeds meer een item in onze buitenruimte. Vaak denken we aan natuur en biodiversiteit maar punten als beleving, waterbuffering, eetbaar, waardestijging, enz. worden steeds belangrijker. Het Greenlife Xl concept van M. van den Oever omvat dit alles. Met de juiste (beplantings) keuzes gaat groen voor u werken niet anders om!!

 

Marius Torn Broers (M. van den Oever)
16.00 - 16.30

Heeft u, als recreatieondernemer, al nagedacht over bedrijfsopvolging?

Bedrijfsopvolging is een onderwerp waar veel ondernemers over peinzen maar wat een moeilijk onderwerp is om bespreekbaar te maken. Dit heeft te maken met de gevoeligheid en de impact die dit vermeend kan hebben op de exploitatie. Bedrijfsopvolging is een mix van emotie en rationaliteit die vele facetten kent en alleen kan slagen bij een gedegen voorbereiding. Voor de een zal dit zijn binnen de familie voor een ander door deelneming van een bekende of werknemer of verkoop aan een derde. Met voorbeelden uit de praktijk en tips om het proces aan te vliegen hoopt Van de Loosdrecht een nuttige bijdrage te geven aan uw overwegingen.

Adri Mijnheer & Rianne Jansen (Loodsrecht Makelaars)
Dag 2   woensdag 28 november 2018 12.00 - 20.00 uur
13.15 - 13.45

Wat betekent de energietransitie voor u als recreatieondernemer?

De energieschakelaar gaat om, de gaskraan is al een beetje dichter gedraaid en bovenal: de vrijblijvendheid is weg! Terwijl aan de klimaattafels nog hard wordt gewerkt aan de routekaart van de BV Nederland wil de overheid kost wat kost de Nederlandse klimaatafspraken de komende jaren halen via energiebesparing en wind op zee. Arthur Helling (RECRON) geeft u een inkijkje in de marsroute tot 2030 zoals die aan het ontstaan is en waar we als samenleving en sector mee worden geconfronteerd. Medio 2019 moeten honderdduizenden ondernemers digitaal melden welke verplichte energiebesparingsmaatregelen zij hebben genomen en zo niet, dan heeft u een probleem. Als recreatieondernemer mag u aan het werk, maar uiteraard staat RECRON u bij!

Arthur Helling (Recron)
14.00 - 15.00

Ronde tafel gesprekken
Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; regio Twente.

Aan tafel schuiven aan:
* Marion Vorkink | Regio Twente
* Jan Bakker | Voorzitter Gastvrij Twente
* Bob de Waal | General Manager Resort Bad Boekelo & Hotel Huis van Bewaring
* Quirine ter Haar | Twente Marketing
* Han van den Heuvel | Route Netwerken Twente
* Benno Brand | wethouder Gemeente Dinkelland

Gespreksleider: Jan Olthof | RekreaVakkrant
Notulist: Belinda Plant | RekreaVakkrant
 

*wijzigingen onder voorbehoud

Regio Twente | Regio Twente Marketing
15.15 - 15.45

“Hoe groen voor u kan werken en niet anders om”

Marius Torn Broers groenadviseur en accountmanager van Boomkwekerij van den Oever legt in deze lezing uit wat het groen voor u in de recreatie sector positief kan betekenen. Beplanting en alles daaromheen is steeds meer een item in onze buitenruimte. Vaak denken we aan natuur en biodiversiteit maar punten als beleving, waterbuffering, eetbaar, waardestijging, enz. worden steeds belangrijker. Het Greenlife Xl concept van M. van den Oever omvat dit alles. Met de juiste (beplantings) keuzes gaat groen voor u werken niet anders om!!

 

Marius Torn Broers (M. van der Oever)
16.00 - 16.30

WOZ-waardering van recreatiebedrijven in beweging! 

Twee uitspraken uit 2016 en 1 uit 2018 van de Hoge Raad hebben de WOZ-taxatie van recreatiebedrijven en de praktijk van OZB-aanslagen fors in beweging gezet. In veel gevallen ging de OZB omlaag (in het bijzonder de gebruikersbelasting binnen de OZB), maar inmiddels wordt een zeer forse stijging van de WOZ-waarden van bedrijven waargenomen. Met name de waarde van stacaravans en chalets op gehuurde grond wordt meegenomen in de WOZ-waardering. RECRON vindt dat niet terecht. Waarom niet ? En waar moet u, als getroffen recreatieondernemer, op moet letten bij de WOZ-waardering. Dit alles komt aan de orde in deze kennissessie.

Marcel Tap (Recron)
Dag 3   donderdag 29 november 2018 12.00 - 20.00 uur
13.15 - 13.45

Ondernemers opgelet: Neem de cruciale stap ná digitalisering van uw recreatiebedrijf door Rutger van der Maat (ZKA Leisure Consultants)

Overleef in de online jungle van campings en vakantieparken. Bent u klaar om zich helemaal te onderscheiden in de markt? En hoe doet u dat? Of heeft u eigenlijk de basis nog niet op orde? Kom erachter hoe uw bedrijf ervoor staat in de online jungle en waarin u gaat investeren.

 

 

Rutger van der Maat (ZKA)
14.00 - 15.00

Ronde tafel gesprekken
Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; Ardoer Campings

Ronde Tafel sessie | Ardoer Campings
15.15 - 15.45

“Hoe groen voor u kan werken en niet anders om”

Marius Torn Broers groenadviseur en accountmanager van Boomkwekerij van den Oever legt in deze lezing uit wat het groen voor u in de recreatie sector positief kan betekenen. Beplanting en alles daaromheen is steeds meer een item in onze buitenruimte. Vaak denken we aan natuur en biodiversiteit maar punten als beleving, waterbuffering, eetbaar, waardestijging, enz. worden steeds belangrijker. Het Greenlife Xl concept van M. van den Oever omvat dit alles. Met de juiste (beplantings) keuzes gaat groen voor u werken niet anders om!!

 

Marius Torn Broers
16.00 - 16.30

Re-Creatief financieren; Voor elk seizoen een goede oplossing! door Yvonne Vos (Sure Finance)

Als ondernemer in de recreatiebranche bent u continu op zoek naar mogelijkheden om uw onderneming verder te ontwikkelen. Nu de kans steeds kleiner wordt dat de bank een volledige financiering beschikbaar stelt, is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden er dan wel zijn. Snel extra geld beschikbaar voor bijvoorbeeld een defecte koelcel? Investeren in extra chalets of vervanging van bijvoorbeeld speeltoestellen? Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de nieuwste financieringsmogelijkheden met u door genomen.

Yvonne Vos (Sure Finance)
16.30 - 17.00

In de sessie ‘Beleef de regio’ licht EuroParcs een praktijkcase toe, waarin de service naar haar gast centraal staat. Van een gewone vakantie naar een totaalbeleving, dat is ons verhaal!

De komende jaren zullen er steeds meer toeristen naar ons land komen. Waar Amsterdam vaak klaagt over de enorme aantallen toeristen, zijn er in ons land nog voldoende accommodaties die deze gasten (al dan niet in specifieke periodes) maar al te graag zouden ontvangen. Veel van deze toeristen komen uiteindelijk niet speciaal voor uw accommodatie, maar voor activiteiten en belevenissen naar uw regio. Kortom, de regio rondom uw accommodatie is wellicht nog belangrijker dan u op het eerste moment zou vermoeden. In deze presentatie licht EuroParcs toe hoe je als vakantiepark meer uit de regio kunt halen en in kunt spelen op deze verandering. 

Als vakantiepark of accommodatie biedt u vele gasten de mogelijkheid om te kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Deze vakantie is voor uw gast pas volledig geslaagd, als ze ook naast hun verblijf op het park een leuke dag hebben beleefd in de regio van de accommodatie. 

Enkel het informeren van uw gasten is hiervoor niet meer voldoende, het inspireren en activeren vormt hierin een belangrijke uitdaging. De regio is namelijk een van de belangrijkste trekkers voor de keuze van een vakantiepark. Maar hoe kun je hier optimaal op inspelen zonder de focus op je eigen bedrijf, de faciliteiten, services en diensten te verliezen?  

EuroParcs laat zien hoe zij dit onderwerp omarmt en inzet om haar serviceniveau naar een hoger level te brengen, daarnaast licht ze toe waarom ze hiervoor Ticketsplus als externe samenwerkingspartner heeft gekozen.

Linda van der Wildt | Marketing Manager EuroParcs

Actueel

Onze Opkikker actie wordt gesteund door:

Volg ons op social media

Sfeerimpressie Recreatie Vakbeurs

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
 • Entree voor 2 personen
 • Catering geheel verzorgd
 • Gratis parkeren
 • Evenementenhal App

Veelgestelde vragen

 • Zijn kinderen/ studenten welkom?

  Recreatie Vakbeurs is een vakbeurs waarin professionals uit de recreatiebranche elkaar ontmoeten, netwerken en inspiratie opdoen.

  Om studenten kennis te laten maken met de recreatie sector, hanteren we een toegangsbeleid vanaf 16 jaar voor een beursbezoek.

   

 • Mag ik mijn hond meenemen?

  Nee, honden en huisdieren zijn niet toegestaan!

Heeft u vragen over deze beurs?