Recreatie Vakbeurs 2018

   

EEN BLIK IN DE TOEKOMST VAN RECREATIE

De toekomst van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2018. 
Deze vakbeurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 27, 28 en 29 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 17e editie plaats van Recreatie Vakbeurs.

Het overkoepelende thema dit jaar is ‘een blik op de toekomst’. In zeven prachtig ingerichte en sfeervolle gesegmenteerde beurshallen, waarin dertien verschillende branches worden uitgelicht én waar meerdere inspiratiepleinen te vinden zijn, zal een bezoek aan de beurs het hart van de recretieondernemer sneller laten kloppen. 

 Tuin & Park   Mobiliteit  Overnachtingsfaciliteiten  Spelen & Bewegen  Recreatietechniek 

ICT & Software   Facilitair  Dienstverlening  Zwembad & Water  Entertainment & Games 

Food & Beverage  Interieur & Styling  Happy Camping

Naast de verschillende branches per hal, zullen er enkele "inspiratiepleinen" worden ingericht waar u uw merk, product of dienst, naast uw eigen stand, 
nog éxtra onder de aandacht kunt brengen. Inspireer bezoekers en laat hier trends én producten voor het komende vakantieseizoen zien.

Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. 
Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie (mogelijkheden) binnen de Benelux.

  WAAROM DEELNEMEN? 
Recreatie Vakbeurs biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt een landelijk publiek, maar ook bezoekers uit België en Duitsland. De 16e editie heeft 7.709 bezoekers getrokken.

 

 

Aanvullende beursinformatie

"Wij, van Booking Experts, namen voor het eerst deel aan Recreatie Vakbeurs. De beurs heeft ons gelegenheid geboden om een beter beeld te krijgen van verschillende spelers in de markt en is vooral een mooie bevestiging geweest voor ons. Het resultaat? 
We zijn meer dan ooit gemotiveerd om onze visie uit te dragen in de markt!".
"Wij, van BOERplay, kijken terug op een succesvolle beurs. Een gethematiseerde indeling van de hallen maakt het voor de bezoeker overzichtelijker. Door voor Hardenberg te kiezen als dé locatie kunnen wij ons budget beter inzetten. Dat zie je terug in de stand en dat werd gewaardeerd. De organisatie was top! Wij zijn positief gestemd voor volgend jaar". 


INSPIRERENDE PRAKTIJKOPLOSSINGEN ZIEN, VOELEN EN VOORAL ERVAREN! 

Dit jaar zullen er diverse inspiratiepleinen worden gepresenteerd. Hier kunt u onderdeel van zijn!
Heeft u een nieuw of innovatief product wat extra exposure verdiend? Draag dan bij aan de totale beursbeleving van de bezoeker en plaats uw product extra in de spotlights! Informeer bij de beursorganisatie naar de voorwaarden!

 

    

 

STANDBOUW EVENEMENTENHAL
Wij bieden een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, lichtgrijze wanden (hoge achterwanden en lage tussenwanden), verlichting door duospots en vloerbedekking - géén frieslijst. Bekijk hier de specificaties.

 

VEELZIJDIGE EN DYNAMISCHE EIGEN STANDBOUW - PRESENTATIE
De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens Recreatie Vakbeurs kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om 'Out of the Box' te denken, bijvoorbeeld op één van onze inspiratiepleinen. Versterk uw deelname daarnaast met demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek! Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID
Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotie middelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer zichtbaarheid te geven. Maak uw deelname bekend, zodat uw bezoeker weet dat u er bent. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijver, vloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logo, toiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

ZAKELIJK TINDER MET MATCH & MEET | EVENEMENTENHAL APP 
Easyfairs Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App inclusief een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van Recreatie Vakbeurs. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Tom Verbeek namens Easyfairs Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.”
Meer informatie over de Easyfairs Evenementenhal App en Match & Meet? Klik hier.

MEDIAPARTNER RECREATIE VAKBEURS 
RekreaVakkrant, de exclusieve beursspecial die u tijdens de beurs ontvangt wordt verzorgd door onze mediapartner RekreaVakkrant, het vakblad voor de gehele recreatie branche. Deze special, volledig in het teken van Recreatie Vakbeurs, zal bij de ingang van de beursvloer verkrijgbaar zijn. Bekijk de online beursspecial van Recreatie Vakbeurs 2017. Wilt u uw beursdeelname promoten middels een advertentie? Dan kunt u contact opnemen met Demani Sales.

Recreatief Totaal, het magazine voor de manager in de vrije en recreatie-branche besteedt elk jaar aandacht aan Recreatie Vakbeurs voorafgaand aan de beurs. In het magazine van 2 november zal het nummer in het teken van Recreatie Vakbeurs staan. Bekijk hier de beurseditie van 2017.

DÉ UITNODIGINGSSERVICE - AVG PROOF!

 

 

 

 

 

 

 

OP- EN AFBOUWTIJDEN

Opbouwdagen:   zaterdag 24 november 2018  08:00 - 16.00 uur & maandag 26 november 2018  08:00 - 17.00 uur
Afbouwdagen: donderdag 29 november 2018  20:15 - 00.00 uur &     vrijdag 30 november 2018  07:00 - 14.00 uur

Onderstaande "informatie" is van belang wanneer u exposant bent tijdens Recreatie Vakbeurs.

Bezoekersprofiel

DE BEZOEKER VAN RECREATIE VAKBEURS IS ONDERNEMER OF IS WERKZAAM IN (ÉÉN VAN) DE VOLGENDE BRANCHES:

 Bed & Breakfast
 Bungalow- en Vakantieparken
 Campings
 Chaletparken
 Dagrecreatie en attractieparken
 Groepsaccomodaties
 Hotels
 Recreatieparken
 Jachthavens
 Overheid & Gemeente
 Onderwijs & Opvang
 Sauna & Wellness
 Speeltuinverenigingen
 Sportaccomodaties
 Verhuurders
 Zwembaden

Exposantenprofiel

DE EXPOSANTEN VAN RECREATIE VAKBEURS ZIJN FABRIKANT OF (TOE)LEVERANCIERS OP HET GEBIED VAN:

 ICT & SoftwareBetaal- en Kassasystemen, Boekings- en Reserveringssystemen, Ticketsystemen, Software & Applicaties
 Dienstverlening: Makelaardij & Projectontwikkeling, Marketing, Reclame & Media, Personeelsdiensten, Afvalverwerking, Nutsvoorzieningen, Conceptontwikkeling
 Entertainmet & Games: Merchandising, Animatie, Virtual Reality, Attracties & Speelautomaten, Audio -en muzieksystemen
 Facilitair: Bedrijfskleding, Linnenverhuur & Wasserijen, Veiligheid & Bescherming, Sanitair, Schoonmaak en Hygiëne
 Food & Beverage: Fastservice, Dranken, Keukenapparatuur
 Interieur & Styling: Binnenmeubilair en -inrichting, Buitenmeubilair en -inrichting, Projectinrichting & Styling, Verlichting
 Mobiliteit: Elektrische voertuigen
 Overnachtingsfaciliteiten: Chalets, (bungalow) Tenten, Stacaravans, Vakantiewoningen 
 Spelen & Bewegen: Sport- en speeltoestellen, Sport- en speelvoorzieningen
 Recreatietechniek: Servicezuilen, Verwarming, Ventilatie & Airconditioning, Watervoorzieningen, Automatisering
 Tuin & Park: Groenvoorzieningen, Straatmeubilair en -verlichting, Tuinaanleg en -onderhoud, Tuin- en Parkmachines, Parkinrichting 
 Zwembad & Water: Waterspeelproducten en -attracties, Zwembad Overkappingen, Zwembadaanleg en -onderhoud, Sauna & Wellness, Waterbehandeling en        -zuivering, Watersport

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 27 november 2018 12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00

Op zoek naar nieuwe diensten/producten, kennis vergaren en netwerken zijn dé redenen voor een bezoek aan Recreatie Vakbeurs.
Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid, onder andere met diverse inspiratiepleinen. Deze pleinen vindt u in de verschillende themahallen. Hier zal nog meer aandacht worden gegeven aan 'nieuwe producten'.

Tevens is er wederom een sterk en informatief lezingenprogramma. Laat u verrassen!

 

Nieuwe Producten | Kennis vergaren | Netwerken & Beleving
13.15 - 13.45

Wat kun je met een goede lobby bereiken als recreatieondernemer?

Gemeenteraden, de Tweede Kamer en het Europees Parlement maken dagelijks beslissingen die de recreatiesector raken. Of het nu gaat om belastingtarieven, milieu en duurzaamheidsambities of regelgeving rondom werkgeverschap. Een goede lobby is essentieel zodat politiek en de ondernemers continue samenwerken aan de recreatieve bloei van een regio. Maar hoe gaat dat nu in zijn werk? Welke resultaten zijn er in het verleden behaald, en aan welke lobbydossiers wordt er nu gewerkt? Belangrijker nog: Wat kunt u als recreatieondernemer zelf doen om een beter lokaal ondernemersklimaat te creëren?

 

Jarin van der Zande (Recron)
14.00 - 15.00

Ronde tafel gesprekken
Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; regio Achterhoek.

Aan tafel schuiven aan:
* Manuel Hezeman | Directeur Stichting Achterhoek Toerisme
* Annemiek Riefel | Kennismakelaar Vrijetijdseconomie Achterhoek Toerisma
* Nienke Piepers-Schieven | Recreatie 't Lohr Golf & Groepsaccomodatie
* Jan van der Heide | camping Vreehorst
* Edwin Bomers | Marveld Recreatie
* Hendrik Jan Mensink | camping De Twee Bruggen
* Edwin Kok | Euregio Nederlands-Duits-samenwerkingsverband

Gespreksleider: Jan Olthof | RekreaVakkrant
Notulist: Belinda Plant | RekreaVakkrant

 

*wijzigingen onder voorbehoud

Regio Achterhoek | Achterhoek Bureau Toerisme
15.15 - 15.45

“Hoe groen voor u kan werken en niet anders om”

Marius Torn Broers groenadviseur en accountmanager van Boomkwekerij van den Oever legt in deze lezing uit wat het groen voor u in de recreatie sector positief kan betekenen. Beplanting en alles daaromheen is steeds meer een item in onze buitenruimte. Vaak denken we aan natuur en biodiversiteit maar punten als beleving, waterbuffering, eetbaar, waardestijging, enz. worden steeds belangrijker. Het Greenlife Xl concept van M. van den Oever omvat dit alles. Met de juiste (beplantings) keuzes gaat groen voor u werken niet anders om!!

 

Marius Torn Broers (M. van den Oever)
16.00 - 16.30

Heeft u, als recreatieondernemer, al nagedacht over bedrijfsopvolging?

Bedrijfsopvolging is een onderwerp waar veel ondernemers over peinzen maar wat een moeilijk onderwerp is om bespreekbaar te maken. Dit heeft te maken met de gevoeligheid en de impact die dit vermeend kan hebben op de exploitatie. Bedrijfsopvolging is een mix van emotie en rationaliteit die vele facetten kent en alleen kan slagen bij een gedegen voorbereiding. Voor de een zal dit zijn binnen de familie voor een ander door deelneming van een bekende of werknemer of verkoop aan een derde. Met voorbeelden uit de praktijk en tips om het proces aan te vliegen hoopt Van de Loosdrecht een nuttige bijdrage te geven aan uw overwegingen.

Adri Mijnheer & Rianne Jansen (Loodsrecht Makelaars)
Dag 2   woensdag 28 november 2018 12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00

Op zoek naar nieuwe diensten/productenkennis vergaren en netwerken zijn dé redenen voor een bezoek aan Recreatie Vakbeurs. 
Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid, onder andere met diverse inspiratiepleinen. Deze pleinen vindt u in de verschillende themahallen. Hier zal nog meer aandacht worden gegeven aan 'nieuwe producten'.

Tevens is er wederom een sterk en informatief lezingenprogramma. Laat u verrassen!

 

Nieuwe Producten | Kennis vergaren | Netwerken & Beleving
13.15 - 13.45

Wat betekent de energietransitie voor u als recreatieondernemer?

De energieschakelaar gaat om, de gaskraan is al een beetje dichter gedraaid en bovenal: de vrijblijvendheid is weg! Terwijl aan de klimaattafels nog hard wordt gewerkt aan de routekaart van de BV Nederland wil de overheid kost wat kost de Nederlandse klimaatafspraken de komende jaren halen via energiebesparing en wind op zee. Arthur Helling (RECRON) geeft u een inkijkje in de marsroute tot 2030 zoals die aan het ontstaan is en waar we als samenleving en sector mee worden geconfronteerd. Medio 2019 moeten honderdduizenden ondernemers digitaal melden welke verplichte energiebesparingsmaatregelen zij hebben genomen en zo niet, dan heeft u een probleem. Als recreatieondernemer mag u aan het werk, maar uiteraard staat RECRON u bij!

Arthur Helling (Recron)
14.00 - 15.00

Ronde tafel gesprekken
Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; regio Twente.

Aan tafel schuiven aan:
* Marion Vorkink | Regio Twente
* Jan Bakker | Voorzitter Gastvrij Twente
* Bob de Waal | General Manager Resort Bad Boekelo & Hotel Huis van Bewaring
* Quirine ter Haar | Twente Marketing
* Han van den Heuvel | Route Netwerken Twente
* Benno Brand | wethouder Gemeente Dinkelland

Gespreksleider: Jan Olthof | RekreaVakkrant
Notulist: Belinda Plant | RekreaVakkrant
 

*wijzigingen onder voorbehoud

Regio Twente | Regio Twente Marketing
15.15 - 15.45

“Hoe groen voor u kan werken en niet anders om”

Marius Torn Broers groenadviseur en accountmanager van Boomkwekerij van den Oever legt in deze lezing uit wat het groen voor u in de recreatie sector positief kan betekenen. Beplanting en alles daaromheen is steeds meer een item in onze buitenruimte. Vaak denken we aan natuur en biodiversiteit maar punten als beleving, waterbuffering, eetbaar, waardestijging, enz. worden steeds belangrijker. Het Greenlife Xl concept van M. van den Oever omvat dit alles. Met de juiste (beplantings) keuzes gaat groen voor u werken niet anders om!!

 

Marius Torn Broers (M. van der Oever)
16.00 - 16.30

WOZ-waardering van recreatiebedrijven in beweging! 

Twee uitspraken uit 2016 en 1 uit 2018 van de Hoge Raad hebben de WOZ-taxatie van recreatiebedrijven en de praktijk van OZB-aanslagen fors in beweging gezet. In veel gevallen ging de OZB omlaag (in het bijzonder de gebruikersbelasting binnen de OZB), maar inmiddels wordt een zeer forse stijging van de WOZ-waarden van bedrijven waargenomen. Met name de waarde van stacaravans en chalets op gehuurde grond wordt meegenomen in de WOZ-waardering. RECRON vindt dat niet terecht. Waarom niet ? En waar moet u, als getroffen recreatieondernemer, op moet letten bij de WOZ-waardering. Dit alles komt aan de orde in deze kennissessie.

Marcel Tap (Recron)
Dag 3   donderdag 29 november 2018 12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00

Op zoek naar nieuwe diensten/productenkennis vergaren en netwerken zijn dé redenen voor een bezoek aan Recreatie Vakbeurs. 
Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid, onder andere met diverse inspiratiepleinen. Deze pleinen vindt u in de verschillende themahallen. Hier zal nog meer aandacht worden gegeven aan 'nieuwe producten'.

Tevens is er wederom een sterk en informatief lezingenprogramma. Laat u verrassen!

Nieuwe Producten | Kennis vergaren | Netwerken & Beleving
13.15 - 13.45

Ondernemers opgelet: Neem de cruciale stap ná digitalisering van uw recreatiebedrijf door Rutger van der Maat (ZKA Leisure Consultants)

Overleef in de online jungle van campings en vakantieparken. Bent u klaar om zich helemaal te onderscheiden in de markt? En hoe doet u dat? Of heeft u eigenlijk de basis nog niet op orde? Kom erachter hoe uw bedrijf ervoor staat in de online jungle en waarin u gaat investeren.

 

 

Rutger van der Maat (ZKA)
14.00 - 15.00

Ronde tafel gesprekken
Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark heeft u vast weleens te maken gehad met overheidsinstanties. Denk hierbij aan provincies en/of uw gemeenten. Maar ook andere innovatieve samenwerkingen tussen de horeca ondernemingen, dagrecreatie en VVV kantoren.  Allemaal partijen die ‘samen’ successen kunnen maken. Hoe werken deze partijen eigenlijk samen om ‘recreëren in uw streek’ op de toeristische kaart te zetten?

Deze punten worden uitgelicht in een Ronde Tafel-setting. Vandaag schuift aan; Ardoer Campings

Ronde Tafel sessie | Ardoer Campings
15.15 - 15.45

“Hoe groen voor u kan werken en niet anders om”

Marius Torn Broers groenadviseur en accountmanager van Boomkwekerij van den Oever legt in deze lezing uit wat het groen voor u in de recreatie sector positief kan betekenen. Beplanting en alles daaromheen is steeds meer een item in onze buitenruimte. Vaak denken we aan natuur en biodiversiteit maar punten als beleving, waterbuffering, eetbaar, waardestijging, enz. worden steeds belangrijker. Het Greenlife Xl concept van M. van den Oever omvat dit alles. Met de juiste (beplantings) keuzes gaat groen voor u werken niet anders om!!

 

Marius Torn Broers
16.00 - 16.30

Re-Creatief financieren; Voor elk seizoen een goede oplossing! door Yvonne Vos (Sure Finance)

Als ondernemer in de recreatiebranche bent u continu op zoek naar mogelijkheden om uw onderneming verder te ontwikkelen. Nu de kans steeds kleiner wordt dat de bank een volledige financiering beschikbaar stelt, is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden er dan wel zijn. Snel extra geld beschikbaar voor bijvoorbeeld een defecte koelcel? Investeren in extra chalets of vervanging van bijvoorbeeld speeltoestellen? Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de nieuwste financieringsmogelijkheden met u door genomen.

Yvonne Vos (Sure Finance)
16.30 - 17.00

In de sessie ‘Beleef de regio’ licht EuroParcs een praktijkcase toe, waarin de service naar haar gast centraal staat. Van een gewone vakantie naar een totaalbeleving, dat is ons verhaal!

De komende jaren zullen er steeds meer toeristen naar ons land komen. Waar Amsterdam vaak klaagt over de enorme aantallen toeristen, zijn er in ons land nog voldoende accommodaties die deze gasten (al dan niet in specifieke periodes) maar al te graag zouden ontvangen. Veel van deze toeristen komen uiteindelijk niet speciaal voor uw accommodatie, maar voor activiteiten en belevenissen naar uw regio. Kortom, de regio rondom uw accommodatie is wellicht nog belangrijker dan u op het eerste moment zou vermoeden. In deze presentatie licht EuroParcs toe hoe je als vakantiepark meer uit de regio kunt halen en in kunt spelen op deze verandering. 

Als vakantiepark of accommodatie biedt u vele gasten de mogelijkheid om te kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Deze vakantie is voor uw gast pas volledig geslaagd, als ze ook naast hun verblijf op het park een leuke dag hebben beleefd in de regio van de accommodatie. 

Enkel het informeren van uw gasten is hiervoor niet meer voldoende, het inspireren en activeren vormt hierin een belangrijke uitdaging. De regio is namelijk een van de belangrijkste trekkers voor de keuze van een vakantiepark. Maar hoe kun je hier optimaal op inspelen zonder de focus op je eigen bedrijf, de faciliteiten, services en diensten te verliezen?  

EuroParcs laat zien hoe zij dit onderwerp omarmt en inzet om haar serviceniveau naar een hoger level te brengen, daarnaast licht ze toe waarom ze hiervoor Ticketsplus als externe samenwerkingspartner heeft gekozen.

Linda van der Wildt | Marketing Manager EuroParcs

Opbouwdagen: zaterdag 24 november 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 26 november 2018 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 29 november 2018 20:15 - 00.00 uur, vrijdag 30 november 2018 07:00 - 14.00 uur

Actueel

Volg ons op social media

Onze Opkikker actie wordt gesteund door:

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, lichtgrijze wanden (hoge achterwanden en lage tussenwanden), verlichting door duospots en vloerbedekking. We hanteren GÉÉN frieslijsten.
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De gratis uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Sfeerimpressie Recreatie Vakbeurs

Veelgestelde vragen

 • Zijn kinderen/ studenten welkom?

  Recreatie Vakbeurs is een vakbeurs waarin professionals uit de recreatiebranche elkaar ontmoeten, netwerken en inspiratie opdoen.

  Om studenten kennis te laten maken met de recreatie sector, hanteren we een toegangsbeleid vanaf 16 jaar voor een beursbezoek.

   

 • Mag ik mijn hond meenemen?

  Nee, honden en huisdieren zijn niet toegestaan!

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Hij buigt zich over uw deelname. Door zijn veelzijdige achtergrond weet hij samen met zijn medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Monique de Jonge
Monique de Jonge
Adviseur
+31 (0)523 - 289 891
Stuur mij een e-mail