Word "kampioen BALLENVAT vullen" en WIN een compleet Ballenvatspel (Ballendouche)

Bezoekers Recreatie vakbeurs opgelet: BallenEnzo organiseert een spectaculaire wedstrijd BALLENVAT vullen. De wedstrijd wordt gespeeld door teams van twee personen. Het team dat aan het eind van de beurs de snelste tijd heeft neergezet, wordt eigenaar van een compleet Ballenvatspel t.w.v. € 6.900,- Dus: vorm een team en meld je snel aan!


SPECTACULAIRE WEDSTRIJD

We verwachten véél deelnemers, om zeker te zijn van een plek in de wedstrijd, is het aan te raden om je zo snel mogelijk op te geven. Stuur een mail naar wim@ballenenzo.nl. Je ontvangt dan het inschrijfformulier.

Er zijn drie mooie prijzen te winnen:

1e prijs: een compleet Ballenvatspel ter waarde van € 6900,-- , bestaande uit een origineel ballenvat van BallenEnzo.nl, inclusief slangen en een blowerkast (te bewonderen in onze stand)

2e prijs: 300 euro korting op een product naar keuze van BallenEnzo

3e prijs: 200 euro korting op een product naar keuze van BallenEnzo

   

Wat moet je doen om te winnen
Bij de wedstrijd moet het ballenvat zo snel mogelijk worden gevuld met ballen uit de ballenbak op onze stand, via de twee bal-inlaten. Dit mag worden gedaan door een team van maximaal twee personen per sessie. In het kort zijn dit de spelregels:

 Vorm een team van 2 personen en meld je aan bij BallenEnzo.
 Als het startsein wordt gegeven mogen de twee teamleden beginnen met het vullen van het ballenvat door ballen in de twee bal-inlaten te stoppen.
 De eindtijd wordt vastgelegd zodra het ballenvat en beide toevoerslangen helemaal gevuld zijn met ballen. Dat wil zeggen: er kan geen bal meer bij.
 De top tien van de snelste teams wordt steeds bijgehouden en getoond op de stand. Aan het eind van de beurs zullen de drie snelste teams hun welverdiende prijs ontvangen.

Voorwaarde is dat zij op het moment van de prijsuitreiking persoonlijk aanwezig zijn in de stand van BallenEnzo. De voorwaarden en spelregels worden in een apart document nog nader toegelicht.


Het Ballenvatspel (ook wel de Ballendouche genoemd) is al een groot succes bij diverse binnenspeeltuinen in Nederland en België. Binnenkort gaat er een Ballenvatspel naar Peru.

GRIJP JE KANS EN WIN!!