Deel de magie van elke plek, GPS adventure apps van Lightfind

Online buiten gamen op de camping, in de stad, een natuurgebied of een recreatiegebied. Iedereen naar buiten, gezondheid en avontuur lonken! Lightfind maakt GPS avonturen apps die elke plek tot een online buiten avontuur maken, waarmee de mooiste plekjes op avontuurlijke wijze ontdekt worden en heel makkelijk gedeeld kunnen worden.

Inspirerende voorbeelden van het delen van de magie op elke plek zijn Wildhoeve Woudloper app van camping de Wildhoeve (ANWB/KCK innovatie award 2017), Speurneus app van Landschap Noord-Holland en de Kampen Stadsgids app. Zowel in de natuur als in de stad. Met het white label concept ontwikkelen wij GPS apps volledig in uw huisstijl. Het is laagdrempelig qua kosten, invulling en de app werkt na downloaden geheel offline. Op eenvoudige wijze heeft u een originele eigen app die alle mooie plekken van uw recreatiepark, mooie stad of natuurgebied laat ontdekken.

Ook hebben we speciaal voor de Recreatiebranche de Soekky app ontwikkeld. In 2017 is deze app gelanceerd en wordt gewaardeerd door de huidige afnemers: Ardoercamping De Noetselerberg, Vakantiepark De Krim, Camping De Lemeler Esch en nog vele andere campings. De kosten van een white label app vallen weg omdat u per stuk speurtochten kan afnemen in de Soekky app. Soekky is een mooie eenvoudige stap om te starten met de avontuurlijke mogelijkheden van Lightfind.

Contact: info@lightfind.nl | Website: www.lightfind.nl| Beursstand: 107 | Graag tot ziens!