OVERNACHTEN VOOR SLECHTS € 47,25 p.p.p.n. inclusief ontbijtbuffet!

Dat klinkt super toch? In samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen kunt u gedurende de beursdagen van Recreatie Vakbeurs gebruik maken van dit geweldige aanbod.

Niets is fijner dan na een intensieve beursdag te ontspannen in één van deze lodges. Deze zespersoons Raccoon Lodge is geinspireerd op het thema American Indian en beschikt over 6 boxspringbedden (2 slaapkamers en 1 bedstee) en een aparte douche- en toiletruimte.

Deze beursaanbieding is geldig voor 2 personen en  bestaat uit 2 overnachtingen, inclusief ontbijtbuffet, bedlinnen, handdoekenpakket en keukenpakket en dat voor slechts € 189,- per lodge. Dat is slechts € 47,25 per persoon per nacht!

Wilt u graag met meer collega’s overnachten? Dat kan! Voor een toeslag van slechts € 42,50 p.p. kunt u gezellig naborrelen op uw eigen terras.
Wel of niet doen? Daar hoeft u toch geen nachtje over te slapen? Boek nu! Vol= Vol!

Raccoon Lodge boeken? Stuur een mail naar; reserveringen@slagharen.com o.v.v. Recreatie Vakbeurs met daarin de n.a.w. gegevens van de gasten in de accommodatie verblijven. Het attractiepark is in deze periode gesloten.