Dé innovatie in fietsverhuur

EveryOffice Recreatie heeft weer een nieuw innovatief product toegevoegd aan het uitgebreide aanbod van innovatieve hard- en software oplossingen. In ons alles in één softwarepakket zijn al diverse hardware producten volledig geïntegreerd, zoals elektronische (pincode)sloten, kentekencamera’s en energiebeheersystemen. Aan dit pakket is nu ook het elektronisch fietsslot van AXA toegevoegd, voorzien van onze slimme software. Het fietsslot is eenvoudig te openen via je telefoon. Hiermee is afgifte en inname van sleutels overbodig!

Hoe werkt het precies? De verhuurfietsen worden aangeboden op jouw website en in de mijnomgeving. Hierbij heb je de keuze om de fiets direct online te laten betalen of de kosten automatisch bij de reservering op te laten zetten. Na een bevestiging krijgt de gast toegang tot de fiets-applicatie in de mijnomgeving, waar instructies en de locatie van de fiets worden getoond. Het fietsslot is met één druk op de knop in de applicatie te openen.

De sloten zijn voorzien van een GPS tracker. Wanneer de fiets buiten een ingestelde range komt krijg je automatisch een seintje. Als de fiets sneller gaat dan 50 km/h weet je dat de fiets wordt vervoerd. Zo zijn ze altijd terug te vinden bij een poging tot diefstal. En als de fiets weer terug is in de stalling weet je dat deze netjes is ingeleverd.

Durf jij met ons mee te innoveren? Wij gaan graag met je aan de slag voor het ontwikkelen van jouw eigen Progressive Web App, waarmee de gast een fiets kan reserveren, betalen, gebruiken en retourneren zonder tussenkomst van personeel. Vraag ons in stand 481 naar de mogelijkheden!