ELI Play

Bij ELI Play ontwerpen, produceren en installeren wij veelzijdige speelstructuren, trampolineparken en sport courses, waaraan kinderen en volwassenen keer op keer plezier beleven. Wij werken vanuit onze eigen productiefaciliteit in Boxtel om de kwaliteit van onze speeltoestellen te waarborgen. We zetten trends en verzinnen nieuwe concepten. Wereldwijd helpen wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun dromen.

ValoJump
Dit jaar presenteren wij de ValoJump op de Recreatievakbeurs in Hardenberg. Een goed voorbeeld van één van onze vernieuwende producten. Een echte eye-catcher in de recreatiebranche. Het bijzondere aan dit product is de combinatie van uitdaging, interactie, sport en fun.

Dit interactieve spel voegt een nieuwe dimensie toe aan trampolinespringen en vergroot de beleving. Terwijl de jumper op de trampoline springt, ziet hij zichzelf verschijnen in het spel op een groot scherm. De jumper wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk punten te scoren of vijanden te verslaan. De ValoJump biedt fun voor spelers van alle leeftijdscategorieën en training niveaus door het brede aanbod aan spellen. Kom langs bij onze stand en ga de uitdaging aan!