Betaald parkeren vernieuwd parkeerterrein Gorinchem

Parkeerbeleid Evenementenhal Gorinchem

Het volledige parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem is opnieuw ingericht en vernieuwd: er zijn 150 extra parkeerplekken gerealiseerd en alle in- en uitritten zijn heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Het vernieuwde parkeerterrein is voorzien van slagbomen waardoor u uw auto veilig parkeert. Voor u als exposant betekent dit het volgende:

Evenementenhal Gorinchem beschikt over ruim 2.100 parkeerplaatsen rondom het pand. Als exposant kunt u gratis parkeren! U ontvangt standaard één parkeerticket bij uw exposantenbadge. Deze parkeertickets zijn meerdere dagen geldig en zijn niet kenteken gebonden. Uiteraard is het mogelijk extra exposantenbadges aan te schaffen, hier zit automatisch een parkeerticket bij. De kosten voor een extra exposanten badge bedragen €55,-. 

Ophalen parkeertickets 
U kunt uw parkeerticket gelijktijdig met uw standhoudersbadge ophalen bij de beursreceptie tijdens de opbouw of bij de hoofdreceptie tijdens de beursdagen. De hoofdexposant ontvangt gelijktijdig met de standhoudersbadge ook de extra parkeertickets voor de bezoekers.

Onze standbemanning is per dag anders
Het is natuurlijk mogelijk dat uw bemanning op de stand per dag anders is. Het is daarom ook mogelijk de parkeertickets die u bij uw standhoudersbadge ontvangt door te geven aan uw collega’s. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor uw standhoudersbadges. Niet op de hoogte van de regels rondom de standhouders badges? Raadpleeg dan het standhoudershandboek. Deze heeft u ontvangen na de inschrijving voor de beurs.

Wij staan met meer dan 2 personen op de stand 
Uiteraard is het mogelijk dat u met meerdere personen op de stand staat. U kunt vooraf extra exposantenbadges kopen (€55,- per badge) die ook toegang geven tot het standhoudersrestaurant. Bij elke extra exposantenbadge zit een gratis parkeerticket. Heeft u meer bemanning op uw stand dan het aantal gekochte exposantenbadges? Dan gelden de reguliere parkeerregels en kunt u uw parkeerticket bij verlaten van de beurs afrekenen bij de parkeerautomaten die te vinden zijn bij de bezoekersingang van Evenementenhal Gorinchem. U heeft ook de gelegenheid contactloos te betalen met Tap & Go door uw betaalpas bij het uitrijden voor de kaartlezer van de uitrijzuil of voor de kaartlezer van de parkeerautomaat te houden. Het intoetsen van een pincode is dan niet nodig. Uiteraard kunt u enkel gebruik maken van Tap & Go wanneer uw betaalpas geschikt is voor contactloos betalen. Let op! Op drukke dagen is het betalen via de reguliere betaalautomaten bij de ingang de snelste optie, houd hier rekening mee!

Parkeerticket verloren? 
Bent u tijdens uw bezoek aan Evenementenhal Gorinchem uw parkeerticket kwijt geraakt? Dan kunt u een melding maken bij de receptie, via de intercom van de parkeerautomaat of via de intercom bij de uitrijzuil van de parkeerplaats. Er wordt een parkeertarief berekend op basis van uw kenteken.

Elektrische oplaadpunten
Evenementenhal Gorinchem beschikt over meerdere elektrische oplaadpunten. Deze oplaadpunten bevinden zich aan de linkerzijde van het pand.

Route
Evenementenhal Gorinchem ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar vanaf zowel de A15 als de A27. Bereken uw route via Google Maps