Schoeller Allibert introduceert CircuLine®

Schoeller Allibert draagt graag bij aan een duurzame wereld, waar middelen schaars zijn. Meer nog, als marktleider van herbruikbare doorvoerverpakkingen, zijn we er trots op dat wij bijdragen aan een duurzamere toekomst door gerecycleerde kunststoffen te verbeteren en daarmee ‘de kringloop te sluiten’.

Schoeller Allibert heeft de samenwerking gezocht met een aantal grote recyclingbedrijven om producten te maken van post-consumer material. Door van afval weer een nieuwe bak te maken waarin afval wordt ingezameld, geeft Schoeller Allibert het goede voorbeeld op het gebied van circulair ondernemen.

Meer nog we streven ernaar om onze klanten verder ondersteuning te bieden in de evolutie naar ‘circulaire economie’, door middel van de productie van verpakkingen die 100% recycleerbaar zijn om zo een optimale levensduur te garanderen.

Bijgevolg is onze strategie erop gericht een aantal geselecteerde producten te promoten die meer dan 30% herwonnen plastic materiaal bevatten, dewelke onder de naam CircuLine® gelanceerd worden. Bovendien worden de huidige kwaliteitsnormen gehandhaafd tijdens het zorgvuldig selecteren van gerecycleerde materiaalstromen van hoge kwaliteit. Deze beoogde materialen zijn overwegend PE- en PP-copolymeren. Ook alle producten gemaakt uit gerecycleerd materiaal voldoen nog steeds aan onze hoge productnormen en -specificaties.

Wanneer u onze CircuLine®-producten koopt, werken we samen om het verbruik van (one-way) plastic te verminderen en meer mogelijkheden te bieden om de natuurlijke hulpbronnen van de aarde volledig te hergebruiken. Wil je meer weten over recyclage door Schoeller Allibert?

Meer weten over  CircuLine® klik hier
Bezoek ons op de vakbeurs Recycling op stand F109 en ga met ons in gesprek!