Nieuwe Vecoplan VIZ shredders

Vecoplan AG is al jaren een succesvolle en betrouwbare leverancier van verkleiningstechnologie in de recyclingindustrie. De Vecoplan-shredders, die perfect zijn afgestemd op zeer diverse recyclingstromen, worden bijzonder goed ontvangen in de markt. Medio oktober introduceert Vecoplan met de één-assige shredders uit de nieuwe VIZ-serie (Vecoplan Infinity Zerkleinerer) een nieuwe mijlpaal in de mechanische recycling.

Het unieke ontwerp van de VIZ-serie biedt de keuze tussen uitrusting met de zeer krachtige HiTorc-aandrijving uit de beproefde VAZ-serie of de ESC-aandrijving van Vecoplan, de frequentiegeregelde directe aandrijving middels een dubbele powerband. Beide aandrijfconcepten zijn gepatenteerd en staan bekend om hun zeer hoge energie-efficiëntie.

Een ander hoogtepunt is de hoge flexibiliteit van deze machine in de snijdgeometrie. Deze kan in detail worden aangepast aan de vereiste in- en output door rotorkeuze, configuratie van de rotor- en contramessen en zeefkeuze. De gebruiker profiteert van dit efficiënte machineconcept met korte insteltijden en een groot aanpassingsvermogen bij verschillende outputvereisten.

Veco Vos BV in Laren is sinds 1996 de importeur van Vecoplan voor de Nederlandse markt. De specialisten van Veco Vos staan graag voor u klaar op de Recycling 2019. Graag tot binnenkort en van harte welkom op onze stand!

Jeroen Vos 06 53241145

Peter Bus 06 83633492

U vindt Veco Vos BV op stand K121