Demoplein keert terug tijdens jubileumeditie vakbeurs Recycling

Vorig jaar introduceerde vakbeurs Recycling voor het eerst het Demoplein met werkende machines. Naar aanleiding van dit succes is dit jaar het Demoplein wederom opgenomen in het programma. Partners van de het demoplein zijn: G.M. Damsteegt B.V., McCloskey, Stoevelaar Recycling B.V., Van Bemmel Recycling, Herwijnen Machinery B.V., MB Dustcontrol B.V., Pon-Cat. De demonstraties zijn dagelijks om 14.30 uur en 19.00 uur en gratis te bezoeken na aanmelding. Aanmelden voor het Demoplein kan gratis op stand L135

KOMPTECH

Afval scheiden en op een goede manier verwerken wordt steeds belangrijker. Met steeds strengere richtlijnen rondom het milieu moet u op zoek naar het juiste materieel om afval zo goed mogelijk te verwerken. Komptech biedt meer dan 20 verschillende machines voor het verkleinen, zeven, scheiden en recyclen van verschillende materiaalsoorten.

Op de komende editie van recycling 2019 is Pon Equipment aanwezig met een Komptech Terminator. Deze robuuste shredder is uitermate geschikt voor het verkleinen van bedrijfs,- en industrieel afval. Daarnaast tonen wij op het demoterrein een McCloskley schudzeef. Deze machine zal gebroken puin scheiden in 3 fracties. Na de demonstraties is er gelegenheid om de machines in detail te bekijken.

Voor meer informatie of vragen vindt u Komptech op stand H124

Herwijnen Machinery B.V.

Van Herwijnen Machinery B.V. is dit jaar wederom aanwezig op het demo terrein waar wij een Pronar MRW 2.85 Voorverkleiner en een Sandvik QE241 Schudzeef in werking laten zien.

De Pronar MRW 2.85 een langzaam draaiende Voorverkleiner met dubbele walsen en vaste beitels. Het gaat hier om de kleinste type uit de MRW series. We zullen deze voorbreker werkzaam laten zien in het sloophout. Naast de Pronar Shredder tonen we ook een Sandvik Schudzeef. Dit jaar met de compacte QE241, welke een zeefbox heeft van 3.35 x 1.24m en een eigen gewicht van 17.500 kg. Deze compacte maar toch krachtige Schudzeef zullen wij werkzaam laten zien in puin met grond. Wij heten u graag weer welkom..

Voor meer informatie of vragen vindt u Herwijnen Machinery op stand L120 / K122

Van Bemmel Recycling

Van Laecke Group, de groep over Van Bemmel en Marcom Recycling, heeft in Nederland haar hoofdzetel in Houten. De familiale MKB is sinds jaren een klinkende naam in de recyclingwereld in de Benelux en heeft jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recycling- en bouwsector. Tijdens de live demo’s kun je kennis maken met de Terex Finlay I-120 RS, de nieuwste generatie impactbreker die uitblinkt in verschillende recyclingtoepassingen. Daarnaast presenteren we de Evoquip COLT 800, een compacte vlakdekzeef die kan worden ingezet op kleinere terreinen. Als laatste kun je een ALLU DL 2.12 zeefbak aan het werk zien, die een betrouwbaar hulpmiddel is voor diverse zeef- en verkleinwerken.

Voor meer informatie of vragen vindt u van Bemmel Recycling op stand E118

Stoevelaar Recycling B.V.

Stoevelaar Recycling, de importeur van Neuenhauser, zal op het demoterrein de Targo 3000 aan het publiek presenteren.

De Targo is een universeel inzetbare single-shaft shredder. Deze langzaamdraaier is zeer ruim inzetbaar o.a. in biomassa, afvalhout, bedrijfsafval en zoals op de beurs te zien is deze shredder perfect voor in groenafval.

Enkele kenmerken:

TARGO 3000

  • Universeel inzetbare single shaft shredder
  • Aandrijving: 510  Diesel Motor / Volvo Tier 3A constant of Tier IV final Volvo / John Deere
  • Royale toegangsdeuren van het motorcompartiment > optimale toegankelijkheid
  • Zeer energiezuinig en krachtig
  • Single shaft: 3 meter lange rotor met 21, 42 of 125 hamers.
  • Geringe laadhoogte 3 m en afstorthoogte 4,6 m
  • Wielonderstel of rups

 Wie zoekt naar machines met een perfecte prijs-prestatie verhouding is bij Stoevelaar Recycling op het juiste adres.

Stoevelaar Recycling biedt de markt professionele shredders, chippers, zeef- en sorteertechnieken en is uw dealer voor de merken MORBARK, HAMMEL, BANO, STARK, DSS en NEUENHAUSER.

De machines worden aangeboden naar de wensen van de klant, d.w.z. leverbaar als rups-, wiel- en stationaire uitvoering, diesel of elektrisch aangedreven. De klant ziet dat zijn machinepark makkelijk kan worden uitgebreid naar de hedendaagse vraag.

Voor meer informatie of vragen vindt u Stoeverlaar Recycling op stand A115/A116