Het automatisch optimaliseren van routes voor de inzameling van bedrijfsafval en bouw- en sloopafval

Dat is de eerste innovatie die PieterBas Automatisering na de overname door de AMCS Group presenteert op de Recycling 2019. Ook PieterBas-klanten kunnen nu profiteren van de standaard intelligent optimisation software van de AMCS Group. Routes kunnen daarmee in de praktijk wel 10 procent efficiënter worden gepland.

Afvalinzamelaars die de software van AMCS voor route-optimalisatie al gebruiken, blijken in de praktijk met hetzelfde aantal mensen en hetzelfde wagenpark wel 10 procent méér afval in te kunnen zamelen. Met de standaard intelligent optimisation software van de AMCS Group kunnen ze daardoor door snel verder groeien zonder te hoeven investeren in materieel en zonder extra personeelskosten.

Het planningsproces gaat bovendien ook veel sneller. Dit geeft rust op de planning én bespaart kostbare tijd. Hierdoor kunnen orders tot veel korter voor de uitvoering worden geaccepteerd: ‘voor 18:00u besteld, de volgende dag uitgevoerd’. Orders kunnen zelfs real time worden ingepland op vrachtauto’s die al onderweg zijn. Het systeem bekijkt in welke actieve route de nieuwe order het meest efficiënt kan worden ingepland en voegt deze automatisch toe aan de routelijst op de tablet-boorcomputer van de chauffeur. U kunt uw klanten dus beter en sneller van dienst zijn!

Een flinke efficiëntiewinst en een betere klantenservice. Dat biedt de unieke standaard intelligent optimisation software van de AMCS Group. Nu ook voor bestaande PieterBas-gebruikers.

Ontmoet PieterBas en AMCS op de beurs

Ook kennismaken met de mogelijkheden die AMCS en PieterBas u bieden? U bent van harte welkom op stand G105!

https://www.amcsrouting.nl