4 redenen om deel te nemen aan de Evenementenhal Uitnodigingsservice

Voor exposanten die bekend zijn met Evenementenhal, klinkt het woord ‘Uitnodigingsservice’ bekend in de oren. Al sinds 1996 ‘ontzorgen’ wij exposanten in het uitnodigen van hun relaties als onderdeel van onze Full Service Formule. In de loop van de jaren is deze Uitnodigingsservice aangescherpt, gemoderniseerd en deels gedigitaliseerd. De komst van de Evenementenhal App in 2016 maakt deelnemen aan de Uitnodigingsservice belangrijker dan ooit. Drie redenen om nú mee te doen met de Uitnodigingsservice - voor zowel nieuwe als vertrouwde beursdeelnemers.

1. U bespaart tijd en (drukwerk- en opmaak)kosten!

60% van de bezoekers komen binnen via de Uitnodigingsservice van Evenementenhal. Met de uitnodigingsservice (kosteloos), nodigen wij uw relaties (namens u) uit, door een gedrukte kaart of digitale uitnodiging te versturen naar uw adressenbestand. 
Hierboven een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand via onze Uitnodigingsservice heeft u invloed op wie u ontmoet.

 

 

 

3. U krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator

Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice,  krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de  Evenementenhal App: Match & Meet. Met Match & Meet  ontmoet u razendsnel relevante leads, doordat u gekoppeld  wordt aan geïnteresseerde bezoekers. 

Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

 

4. Strikt vertrouwelijk
Uw relatielijst is strikt vertrouwelijk en niet bestemd voor ander gebruik dan de Uitnodigingsservice.

 

Overtuigd? Doe mee!

Wees er snel bij, want uw adressenbestand (max. 2.000 adressen voor Recycling) moet uiterlijk 04-09-2017 binnen zijn bij relatielijstgo@evenementenhal.nl.

Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. 

Neem bij vragen gerust contact op met de beursorganisatie: +31 (0)523 289 818