RioleringsVakdagen Gorinchem 2018

Dé verbindende vakbeurs voor de rioleringsbranche

 

Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de negende editie van RioleringsVakdagen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé rioleringsbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.800 professionals in contact komen met producenten van en dienstverleners voor het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties. In 2018 wordt RioleringsVakdagen wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. Als bezoeker van RioleringsVakdagen kunt u beide beurzen gratis bezoeken. 

 Stichting IKN Paviljoen
Stichting IKN is een samenwerkingsverband van bedrijven en overheden dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. Met speciale aandacht voor innovaties en decentrale oplossingen. Tijdens RioleringsVakdagen kunt u terecht op Stichting IKN Paviljoen om te netwerken met leden. Stiching IKN verzorgt naast het paviljoen ook een kennisprogramma tijdens de beurs. 
 

 

Exposanten nemen u graag mee in de wereld van de Nederlandse rioleringsbranche. Kortom, een veelzijdige vakbeurs die u als professional niet mag missen!


 

Exposantenprofiel


Bezoekersprofiel

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 13 maart 2018 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 14 maart 2018 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 15 maart 2018 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

RioleringsVakdagen Gorinchem 2018

Heeft u vragen over deze beurs?