Wegens succes vervolgd: de Innovatiestraat

Water Alliance presenteert keur van vernieuwingen op de nationale vakbeurs. Tijdens de vakbeurs Aqua Nederland, die op 19,20 en 21 maart wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem presenteert de Water Alliance ‘de Innovatiestraat’. Watertechnologiebedrijven van zeer divers pluimage presenteren hier hun (soms baanbrekende) vernieuwingen. De straat is een vervolg op de eerste versie in 2018. Enthousiaste reacties van bezoekers én bedrijven maakten na die première duidelijk dat de Innovatiestraat dit jaar een vervolg moest krijgen.

Met de Innovatiestraat wil de Water Alliance bedrijven helpen om versnelling aan te brengen bij hun business development. Versnelling kan ontstaan door op het juiste moment, op de juiste plek, de juiste partner tegen te komen. De straat vergroot die kans, door bedrijven de kans te geven om zich op een centrale plek op de beursvloer tegen scherpe tarieven te presenteren. Bedrijven waarmee kennis kan worden gemaakt zijn onder andere CirTec, Akanova en Brightwork, maar ook de ‘founding fathers’ van de WaterCampus Leeuwarden zoals Water Alliance, Wetsus, het CEW en het CIV Water staan met een stand in de straat. Voor de bezoeker is het een uitstekende kans om in enkele uren tijd de laatste ontwikkelingen te ervaren.

De Innovatiestraat is een markant onderdeel van de vakbeurs in Gorinchem, die met meer dan 300 exposanten en bijna 10.000 bezoekers een belangrijk evenement genoemd mag worden. Parallel aan het evenement wordt de Nationale Watertechnologie Week georganiseerd. Water Alliance, NWP en ENVAQUA organiseren op deze data inspirerende themasessies over onder andere monitoring van water en van installaties, het onderhoud van systemen en over de stad als een zelfstandig ecosysteem.
De innovatiestraat wordt mede mogelijk gemaakt door beursorganisator Easyfairs.

Dagelijks geven de deelnemende bedrijven een pitch om 12:30 uur op de Aqua Lounge. Bezoek de Innovatiestraat en laat u verrassen door de vertegenwoordigde partijen

ABB B.V.

AkaNova

Binder Engineering B.V.

Brightwork B.V.

Bürkert Contromatic B.V.

Cellvation B.V.

CirTec B.V.

HSF B.V.

Hydraloop

Munisense B.V.

PROCENTEC

TKI

Vislift en HC Waterbeheersing

Watercampus, Wetsus, CEW en CIV

XAxis Technologies B.V.

Voor meer informatie over de deelnemers en hun innovaties kunt u de Innovatiestraat brochure raadplegen. Deze is op de beursvloer verkrijgbaar.