Kennistheater platform voor workshop “innovatief assetmanagement in een complexe stedelijke omgeving”

Op woensdag 20 maart presenteren drie sprekers een interactieve workshop op het gebied van innovatief assetmanagement in een complexe stedelijke omgeving. Alle sprekers hebben een toegevoegde rol binnen de waterketen en het onderwerp, van opdrachtgever, inspectietechnieken en -producten tot aannemer.

Sr. Assetmanager Frank Tibben (Waternet), Manager Rudy Dijkstra (Acquaint) Business development manager Anton Boom en Technisch manager Ton van Geest (Insituform) geven op woensdag vanaf 14.00 een kijkje in het assetmanagement Drinkwater van de complexe stedelijke omgeving van Amsterdam. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt tijdens de workshop aandacht besteed aan het proces van de ontwikkeling en het vernieuwen van leidingsecties. Specifieke toekomstgerichte keuzes die gemaakt moeten worden om het netwerk betrouwbaar en veilig te maken. Voor het maken van juiste keuzes voor vervanging van leidingsecties en bepalen van rest levensduur is het van belang inzicht te krijgen in de actuele toestand van het drinkwater leidingstelsel. 

Kennistheater

Gedurende Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen wordt naast de Nationale Watertechnologie Week een breed kennisprogramma gepresenteerd in het theater op de 1e verdieping van Evenementenhal Gorinchem. Diverse sprekers zullen in de ochtend en middag een korte lezing geven over actuele onderwerpen binnen de riolerings- en waterbranche. Bekijk het sprekersprogramma hier.