Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken. Om voldoende kwalitatieve bezoekers naar de beurs te trekken die direct bijdragen aan uw business. Deelnemen aan deze service betekent vooral veel voordelen. Wij zetten deze voordelen voor u op een rij.

Privacy statement
Allereerst willen we u inzicht geven in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in de relatie lijsten voor de uitnodigingsservice. Easyfairs Evenementenhal hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures prima op orde. Het is dus volkomen veilig om uw relatielijsten door ons te laten verwerken.

  • De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van uw relaties uit uw naam.
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.
  • U upload uw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal (uw gebruikersnaam is uw e-mailadres).
  • Uw relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof.
  • Uw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.
  • De gegevens worden direct na afloop van de vakbeurs vernietigd. Uw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

1.Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop!  
65% van de bezoekers komen binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs Evenementenhal. Hierboven een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u invloed op wie u ontmoet.

3. U krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator

Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice, krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de Evenementenhal App: Match & Meet. Met Match & Meet ontmoet u razendsnel relevante leads, doordat u gekoppeld wordt aan geïnteresseerde bezoekers. 

Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

4. Gegarandeerd bezoek op uw stand

Omdat er tientallen tot honderden uitnodigingen vanuit uw naam zijn verzonden, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

Deadline uitnodigingsservice verstreken

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw adressenbestand was 28 januari 2019.

Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel bieden wij u nog een aantal mogelijkheden om bij te dragen aan de bezoekerskwaliteit.

 

Aanvragen extra uitnodigingskaarten

Wanneer u uw relaties alsnog wilt uitnodigen middels een digitale uitnodiging, kunt u contact opnemen met onze marketeer Robin Vissers via robin.vissers@easyfairs.com

 

Ook kunt u uw relaties wijzen op registratie door ze http://evenementenhal.nl/aquario-go toe te sturen.

 

Extra promotie voor uw deelname

Door uw beursdeelname actief te promoten, vergoot u uw kansen op waardevolle leads.

Via https://handboekrio.digitaal-magazine.nl/ komt u het digitale exposantenpakket. Hierin kunt u verschillende materialen downloaden om uw beursdeelname te promoten.  

Zorg voor de komende editie van RioleringsVakdagen dat u tijdig uw adressenbestand aanlevert.

U geniet dan ook van de aanzienlijke voordelen die horen bij de uitnodigingsservice.