Evenementenhal heeft ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

Met de Evenementenhal App vindt u sneller dan ooit een zakelijke date! Met de ‘Match & Meet’ functie ontmoet u razendsnel relevante leads doordat u gekoppeld wordt aan bedrijven of personen met dezelfde voorkeuren, wensen en achtergronden. 

Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.

Hoe werkt Match & Meet?
Exposanten moeten branches selecteren waarin ze werkzaam of geïnteresseerd zijn. Er kunnen maximaal drie branches worden geselecteerd. Met deze criteria worden matches gemaakt met bezoekers die dezelfde voorkeuren hebben ingegeven. Bezoekers kunnen in de App aangeven in welke exposanten ze geïnteresseerd zijn. Deze kunnen ze favoriet maken. Op het moment dat dit is gedaan, krijgt de exposant een melding en kan er gematched worden.

Evenementenhal App
De Evenementenhal App is in het najaar van 2015 gelanceerd. Met deze app hebben exposanten een tool die hun leads registreert en kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. Met de data die exposanten krijgen, kunnen ze direct aan de slag met een follow-up, en hebben zij een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is.

De App biedt verder actuele en relevante beursinformatie, als openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het dagmenu en de plattegrond. De Evenementenhal App wordt aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Zo wordt internationaal netwerken nog makkelijker.  

De functionaliteit is gratis. Voor exposanten geldt dat de functionaliteit alleen toegankelijk is wanneer men deelneemt aan de uitnodigingsservice. 

Exposantenvideo: 

 

Bezoekersvideo:

 

 

Download de app hier:

Exposanten

          

 

Bezoekers