PRECISIEBEMESTING

Subsidies om investeringen in precisiebemesting en innovatie mogelijk te maken

Innovatie en precisiebemesting zijn belangrijk om jouw bedrijf kunnen versterken. Tegelijkertijd bieden deze thema’s kansen voor subsidies. Dit jaar, en naar verwachting ook in 2020, zijn er verschillende subsidiemogelijkheden voor agrariërs.

Van jouw ambities naar een subsidieaanvraag
Onze adviseurs vertalen jouw ambitie en investeringsplannen naar relevante subsidieregelingen. Met kennis van zowel de landbouwpraktijk als de vaak complexe subsidieregelingen, hebben we een breed perspectief. Daarmee zijn we in staat om op technisch, financieel en juridische gebied te adviseren.

Nauw overleg en volledige ontzorging
We zijn nieuwsgierig naar jouw ambities. Persoonlijke aandacht, parate kennis en pro-actief handelen, zijn kenmerkend voor onze aanpak. Daarbij denken we graag mee met jouw investeringsplannen. Om je volledig te ontzorgen, onderbouwen, begeleiden en bewaken we het subsidietraject in nauw overleg met alle betrokken partijen.

Meer weten? Volg de ‘innovatie’- of ‘precisiemesting’-themaroute, bezoek onze stand 463 in hal 4 of neem contact op via agrarisch@subvention.nl of via 038 – 853 13 85.

 

______________________________________________________________________________________________