Rundvee & Mechanisatie Vakdagen GO 2017

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor 
rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche

Tijdens RMV legt u nieuwe contacten en doet u zaken met branchegenoten uit Nederland én Belgische grensgebieden. Fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven presenteren hun machines, producten en deskundigheid aan u. We zien uit naar uw komst!

In week 45 worden de gratis uitnodigingskaarten via de uitnodigingsservice verzonden. Indien u een kaart met een registratiecode ontvangt, kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Tijdens de beurs zijn de toegangskaarten à €20,- te koop aan de kassa.

 

BOERenZAKEN
Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 8

 

BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 28 november 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 29 november 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 30 november 2017 13.00 - 22.00 uur
10.15 - 13.00

Symposium optimaal van start in 2018 “van opfok tot ruwvoermanagement”

Bent u op zoek naar praktische kennis en advies om ook in 2018 optimale dierprestaties te behalen? Tijdens het geitensymposium ‘Optimaal van start in 2018’ delen we onze kennis van geitenvoeding, management en diergezondheid én bespreken we de actualiteiten en nieuwste inzichten op deze belangrijke factoren. Lees hier meer!

Symposium "van opfok tot ruwvoermanagement"

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, Geitenhouderij en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Geitenhouderij
De geitenhouderij is in Nederland een jonge branche. Geiten worden in Nederland op een professionele wijze voor de melkproductie gehouden. De consumptie neemt nog steeds toe en de export is van groot belang. Via de 'Geitenhouderij' route blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze groeiende branche.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Sfeerimpressie RMV Gorinchem 2016

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen GO 2017

Heeft u vragen over deze beurs?