Rundvee & Mechanisatie Vakdagen GO 2017

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor 
rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem is een uniek kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Deze vakbeurs is dé plek om kennis te maken met de nieuwste landbouwmachines en producten. Tijdens RMV Gorinchem legt u nieuwe contacten en doet u zaken met branchegenoten uit Nederland en Belgische grensgebieden.Bekijk hier de terugblik van RMV Gorinchem 2016

BOERenZAKEN
Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 8

 

BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Exposantenprofiel

De exposanten van RMV Gorinchem zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Ze zijn actief in de volgende segmenten: Melktechniek, Fourage, Veevoeding en voedingssuplementen, Stallenbouw, Farmacie, Mechanisatie, Automatisering, Gewasbeschermingsmiddelen, Landbouwzaden, Makelaardij/Emigratiebegeleiding, Mestopslag, Financieel, Veeverbetering, Fokkerij.

Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van RMV GORINCHEM 2016

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 28 november 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 29 november 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 30 november 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 25 november 2017 08:00 - 16.00 uur, maandag 27 november 2017 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 30 november 2017 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 1 december 2017 07:00 - 12.00 uur

Infomagazine

Visual

Infomagazine RMV

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Wanneer u zich wil aanmelden voor een of meerdere onderwerpen kunt u contact opnemen en we voorzien u van meer informatie.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Geitenhouderij
De geitenhouderij is in Nederland een jonge branche. Geiten worden in Nederland op een professionele wijze voor de melkproductie gehouden. De consumptie neemt nog steeds toe en de export is van groot belang. Via de 'Geitenhouderij' route kunt u de laatste ontwikkelingen in deze groeiende branche tonen.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Uitns-beeld-Website.png

Beschikbare pakketten

Voor deze beurs zijn onder andere de volgende pakketten beschikbaar, stands kunnen ook per vierkante meter worden geboekt via de button 'Boek een stand' in het menu.

Tussenstand

PAKKET - All-in Comfort

 • 16 m²
 • Full Service
 • Tussenstand: 16m2 (4m x 4m), standbouw door Evenementenhal
 • Elektriciteitsaansluiting (tot 2kW)
 • Praattafel(s) grijs blad, zwarte poot, incl. rok(ken) zwart
 • Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen)
 • Promotiescherm LED 1.0 (250 x 140 cm, buiten) tekst + afbeeld
 • 2x Concept standhoudersbadges inclusief

Voor € 2.555,00

Sfeerimpressie RMV Gorinchem 2016

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen GO 2017

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens RMV. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Judith Pelgrim
Judith Pelgrim
+31 (0)523 - 289 899
Stuur mij een e-mail
Karin Nijboer
Karin Nijboer
+31 (0)523 - 289 893
Stuur mij een e-mail
Mellanie de Negro
Mellanie de Negro
+31 (0)523 - 289 873
Stuur mij een e-mail
Natascha Halbertsma
Natascha Halbertsma
+31 (0)523 - 289 821
Stuur mij een e-mail