Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2018

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche

Maakt u 27, 28 en 29 november 2018 ook onderdeel uit van de grootste vakbeurs in Nederland? Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) brengt dan de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche weer samen in Evenementenhal Gorinchem.


Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem is een uniek kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Deze vakbeurs is dé plek om de ruim 20.000 bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste landbouwmachines en producten. Tijdens RMV Gorinchem legt u nieuwe contacten en doet u zaken met branchegenoten uit Nederland en Belgische grensgebieden.

Standhoudershandboek
Open hieronder het standhoudershandboek. Hierin treft u alle informatie die u als exposant nodig heeft voor RMV Gorinchem.

 

Bekijk hier de terugblik van RMV Gorinchem 2017 

Bekijk hier de reportage van RTL Greenproject die is opgenomen tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2017. Er worden verschillende innovaties besproken met medewerking van Cargill, Vossen, Beterland, FarMin, Plospan, Schrijver en Spinder.


Greenproject van RTL7-Business verfilmt duurzame ontwikkelingen, innovaties en initiatieven vanuit het bedrijfsleven in verschillende sectoren en thema 's.
Voorafgaand aan de beurs (voor bijvoorbeeld media-gebruik aldaar) filmen zij op locatie hun reportages of ze filmen als gewenst in een beurs-special aan de stand op de beurs: www.greenproject.nu". Interesse in de mogelijkheden? Bel of mail Multimavision - Elke Wensink: 06-83232778 of elke@multimavision.nl 

BOERenZAKEN

Evenementenhal gaat in samenwerking met Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal. 

BOERenZAKEN - aflevering 10


Aflevering 1 tot en met 9 kunt u bekijken via ons Youtube kanaal.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 27 november 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 28 november 2018 13.00 - 22.00 uur
10.00 - 13.00

Verschillende sprekers behandelen verschillende onderwerpen met betrekking tot precisiebemesting. Gewassen telen met zorg voor de bodem voor producten met meerwaarde tegen een lage kostprijs, het kan. De nieuwste machines, meststoffen en adviessystemen worden getoond en besproken. De kosten voor het bijwonen van dit congres zijn € 50,- incl. koffie/thee en lunch. Aanmelden kan hier.

Congres Precisiebemesting
Dag 3   donderdag 29 november 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 24 november 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 26 november 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 29 november 2018 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 30 november 2018 07:00 - 12.00 uur

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, Geitenhouderij en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Precisiebemesting
Ontdek via deze route de ontwikkelingen van precisiebemesting. Bodem en bemesting in de toekomst. Preciezer, duurzamer en efficiënter! Meer met minder. De ontwikkelingen bieden veel kansen om de productiviteit te verhogen met hogere gewasopbrengsten met minder input (“meer met minder”), tot een duurzamer teelt , verhoging van de kwaliteit van de producten en tegengaan van klimaatproblemen.

Asbest

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Geitenhouderij
De geitenhouderij is in Nederland een jonge branche. Geiten worden in Nederland op een professionele wijze voor de melkproductie gehouden. De consumptie neemt nog steeds toe en de export is van groot belang. Via de 'Geitenhouderij' route kunt u de laatste ontwikkelingen in deze groeiende branche tonen.

Innovaties
Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen. Lees hier alles over de 'Jury richtlijnen Innovatie Award'

Sfeerimpressie RMV Gorinchem 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens RMV. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Karin Nijboer
Karin Nijboer
Adviseur
+31 (0)523 - 289 893
Stuur mij een e-mail
Natascha Halbertsma
Natascha Halbertsma
Adviseur
+31 (0)523 - 289 821
Stuur mij een e-mail
Claudy Bekmann
Claudy Bekmann
Adviseur
+31 (0)523 - 289 888
Stuur mij een e-mail
Mignon Bosch
Mignon Bosch
Marketeer
+31 (0)523 -289 849
Stuur mij een e-mail
Bianca Leijrik
Bianca Leijrik
Marketeer
+31 (0)523 - 289 864
Stuur mij een e-mail