Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2018

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche

Tijdens RMV legt u nieuwe contacten en doet u zaken met branchegenoten uit Nederland én Belgische grensgebieden. Fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven presenteren hun machines, producten en deskundigheid aan u. We zien uit naar uw komst!Bekijk hier de terugblik van RMV Gorinchem 2017BOERenZAKEN
Evenementenhal gaat in samenwerking met Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.

BOERenZAKEN - aflevering 10


Aflevering 1 tot en met 9 kunt u bekijken via ons Youtube kanaal.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 27 november 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 28 november 2018 13.00 - 22.00 uur
10.00 - 13.00

Verschillende sprekers behandelen verschillende onderwerpen met betrekking tot precisiebemesting. Gewassen telen met zorg voor de bodem voor producten met meerwaarde tegen een lage kostprijs, het kan. De nieuwste machines, meststoffen en adviessystemen worden getoond en besproken. De kosten voor het bijwonen van dit congres zijn € 50,- incl. koffie/thee en lunch. Aanmelden kan hier.

Congres Precisiebemesting
Dag 3   donderdag 29 november 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, Geitenhouderij en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Precisiebemesting
Ontdek via deze route de ontwikkelingen van precisiebemesting. Bodem en bemesting in de toekomst. Preciezer, duurzamer en efficiënter! Meer met minder. De ontwikkelingen bieden veel kansen om de productiviteit te verhogen met hogere gewasopbrengsten met minder input (“meer met minder”), tot een duurzamer teelt , verhoging van de kwaliteit van de producten en tegengaan van klimaatproblemen.

Asbest

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Geitenhouderij
De geitenhouderij is in Nederland een jonge branche. Geiten worden in Nederland op een professionele wijze voor de melkproductie gehouden. De consumptie neemt nog steeds toe en de export is van groot belang. Via de 'Geitenhouderij' route blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze groeiende branche.

Innovaties
Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

 

Sfeerimpressie RMV Gorinchem 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?