Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2019

Het regionale netwerkevent voor u als brancheprofessional uit de rund- en melkveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche

Bijna 400 exposanten | ruim 19.000 bezoekers | al 13 jaar toonaangevend

Noteer alvast in uw agenda: 26, 27 en 28 november 2019 vindt de 14e van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem plaats.

Met bijna 400 exposanten is RMV Gorinchem de beurs waar u in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, alle kanjers van de branche ontmoet. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechniek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde. Naast de exposanten vindt u een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen uw bedrijf met onderwerpen als o.a. geiten en innovaties.Button_deelnemers_5.jpg

Bekijk hier de terugblik van RMV Gorinchem 2018

Exposantenprofiel

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 26 november 2019 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 27 november 2019 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 28 november 2019 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

THEMAROUTES:

Op de beursvloer worden twee onderwerpen uitgelicht; Geiten en Innovaties. De routes zijn aangegeven op de beursvloer en staan op de plattegrond.

 

Geiten

Laat u informeren over alles wat te maken heeft met de geitenhouderij. Ontdek alle exposanten die u hierover graag te woord staan. Naast de route kunt u ook het geitensymposium voorafgaand aan de beurs bezoeken of het geitenkennistheater op de beursvloer op de 2e beursdag.

 

Innovaties

Ook dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.

Sfeerimpressie RMV Gorinchem 2018

Deelnemers Geitenroute

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?