Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2017

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche

400 exposanten | ruim 30.000 bezoekers | al 21 jaar toonaangevend

Noteer in uw agenda: van 31 okt t/m 2 november 2017 vindt de 22e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg plaats. 

Jaarlijks vindt u als brancheprofessional uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche een totaaloverzicht van producten en diensten in uw sector op de beursvloer. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw, voeding en het Beter Leven Keurmerk komen aan de orde. 

Houd de website in de gaten

Binnenkort vindt u op deze website meer informatie over de laatste beursontwikkelingen, deelnemers, het uitgebreide kennisprogramma én informatie over het activeren van e-tickets. 
We verwelkomen u graag! 

 
^ Deelnemerslijst wordt in aanloop naar de vakbeurs doorlopend geüpdatet. Houd de website in de gaten voor de laatste info.

BOERenZAKEN
Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 7

 

BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 31 oktober 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 1 november 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 2 november 2017 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Sfeerimpressie RMV Hardenberg 2016

Exposantenprofiel

De exposanten van RMV Hardenberg zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Ze zijn actief in de volgende segmenten: Melktechniek, Fourage, Veevoeding & voedingssupplementen, Stallenbouw, Farmacie, Mechanisatie, Automatisering, Gewasbescherming, Landbouwzaden, Makelaardij/emigratiebegeleiding, Mestopslag, Financieel, Veeverbetering, Fokkerij.

Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van RMV Hardenberg 2016

 

 

Actueel

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Tijdens editie 2016 trok het nieuwe concept 'Kijk op de Koe' volop bekijks van beursbezoekers én vakmedia. Veeteelt bracht dit mooi in beeld.

Bezoekersprofiel

De bezoekers van deze vakbeurs zijn onder andere:

 • Rundveehouders (melk- en vleesvee)
 • Dierenartsen
 • Akkerbouwers
 • Bouwbedrijven
 • Loonwerkers
 • Brancheverenigingen en kennisinstellingen
 • Geiten- en schapenhouders
 • Bedrijven aanverwant aan de sector

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
 • Entree voor 2 personen
 • Catering geheel verzorgd
 • Gratis parkeren
 • Evenementenhal App

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2017

Heeft u vragen over deze beurs?