Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2018

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche

400 exposanten | ruim 30.000 bezoekers | al 22 jaar toonaangevend

 

Noteer in uw agenda: van 30, 31 okt t/m 1 november 2018 vindt de 23e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg plaats. 

Jaarlijks vindt u als brancheprofessional uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche een totaaloverzicht van producten en diensten in uw sector op de beursvloer. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde. 

Bekijk hier de terugblik van RMV Hardenberg 2017!

Bekijk hier de reportage van RTL Greenproject die is opgenomen tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2017. Er worden verschillende innovaties besproken met medewerking van Cargill, Vossen, Beterland, FarMin, Plospan, Schrijver en Spinder.

 

Symposium Erfveiligheid 
Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Tijdens RMV Hardenberg vindt op 1 november het 2e symposium Erfveiligheid plaats. Aanmelden kan gratis op www.evenementenhal.nl/symposiumerfveiligheid met code 61819618. Bekijk hier de impressie van het 1e symposium Erfveilligheid. 

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 30 oktober 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 31 oktober 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 1 november 2018 13.00 - 22.00 uur
11.00 - 13.00

Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Tijdens dit symposium wordt u geïnformeerd over risico’s en preventiemogelijkheden in en om de stal. Aanmelden kan gratis op www.evenementenhal.nl/symposiumerfveiligheid met code 61819618.

Symposium Erfveiligheid

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Innovaties
Ook dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Erfpreventie
Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Via de Erfpreventie route ontdekt u de bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Aanmelden kan gratis op www.evenementenhal.nl/symposiumerfveiligheid met code 61819618


In hal 7 presenteren 6 K.I. organisaties hun dochtergroepen. Deelnemende organisaties: K.I. Kampen, K&L (Koole & Liebregts), WWS (World Wide Sires), K.I. Samen, Semex en Masterrind. BoerenZAKEN

Evenementenhal heeft in samenwerking met Prosu Media Producties op gezocht naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.

BOERenZAKEN - aflevering 10

 

Aflevering 1 tot en met 9 kunt u bekijken via ons Youtube kanaal.

 

Sfeerimpressie RMV Hardenberg 2017

Mediapartner

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?