Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2018

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche

400 exposanten | 30.000 bezoekers | al 22 jaar toonaangevend

 

Bent u klaar voor het ontmoeten van 30.000 professionals uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche? 
Neem deel aan de 23e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg! 

RMV vormt een gevestigd jaarlijks contactmoment voor professionals uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche, afkomstig uit Noord-, Oost- en Midden-Nederland en de Duitse grensgebieden.  Traditiegetrouw vullen jaarlijks alle 7 hallen van Evenementenhal Hardenberg zich met professionals uit en voor de sector. 

Voor u een uitgelezen kans om uw producten en deskundigheid te presenteren aan een doelgericht vakpubliek.

Boek snel online uw stand en verzeker uzelf van een goede locatie. We verwelkomen u graag!Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk daarom de video en krijg in 75 seconden een goede indruk van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg.Bekijk hier de terugblik van RMV Hardenberg 2017

 

Bekijk hier de reportage van RTL Greenproject die is opgenomen tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2017. Er worden verschillende innovaties besproken met medewerking van Cargill, Vossen, Beterland, FarMin, Plospan, Schrijver en Spinder.


Greenproject van RTL7-Business verfilmt duurzame ontwikkelingen, innovaties en initiatieven vanuit het bedrijfsleven in verschillende sectoren en thema 's.
Voorafgaand aan de beurs (voor bijvoorbeeld media-gebruik aldaar) filmen zij op locatie hun reportages of ze filmen als gewenst in een beurs-special aan de stand op de beurs: www.greenproject.nu". Interesse in de mogelijkheden? Bel of mail Multimavision - Elke Wensink: 06-83232778 of elke@multimavision.nl

 

Symposium Erfveiligheid 
Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Tijdens RMV Hardenberg vindt op 1 november het 2e symposium Erfveiligheid plaats. Aanmelden kan gratis op www.evenementenhal.nl/symposiumerfveiligheid met code 61819618. Bekijk hier de impressie van het 1e symposium Erfveilligheid. 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 30 oktober 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 31 oktober 2018 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 1 november 2018 13.00 - 22.00 uur
11.00 - 13.00

Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Tijdens dit symposium wordt u geïnformeerd over risico’s en preventiemogelijkheden in en om de stal. Aanmelden kan gratis op www.evenementenhal.nl/symposiumerfveiligheid met code 61819618.

Symposium Erfveiligheid

Opbouwdagen: zaterdag 27 oktober 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 29 oktober 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 1 november 2018 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 2 november 2018 07:00 - 12.00 uur

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Wanneer u zich wil aanmelden voor een of meerdere onderwerpen kunt u contact opnemen en we voorzien u van meer informatie.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Innovaties
Ook dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen. Lees hier alles over de 'Jury richtlijnen Innovatie Award'

Erfpreventie
Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Via de Erfpreventie route ontmoet u de bedrijven die hierin geÏnteresseerd zijn. Aanmelden kan gratis op www.evenementenhal.nl/symposiumerfveiligheid met code 61819618


In hal 7 presenteren 6 K.I. organisaties hun dochtergroepen. Deelnemende organisaties: K.I. Kampen, K&L (Koole & Liebregts), WWS (World Wide Sires), K.I. Samen, Semex en Masterrind.
BOERenZAKEN
Evenementenhal heeft in samenwerking met Prosu Media Producties gezocht naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.

BOERenZAKEN - aflevering 10

Aflevering 1 tot en met 9 kunt u bekijken via ons Youtube kanaal.

Sfeerimpressie RMV Hardenberg 2017

Mediapartner

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens RMV. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Karin Nijboer
Karin Nijboer
Adviseur
+31 (0)523 - 289 893
Stuur mij een e-mail
Natascha Halbertsma
Natascha Halbertsma
Adviseur
+31 (0)523 - 289 821
Stuur mij een e-mail
Claudy Bekmann
Claudy Bekmann
Adviseur
+31 (0)523 - 289 888
Stuur mij een e-mail
Mignon Bosch
Mignon Bosch
Marketeer
+31 (0)523 -289 849
Stuur mij een e-mail
Bianca Leijrik
Bianca Leijrik
Marketeer
+31 (0)523 - 289 864
Stuur mij een e-mail